Ronin написа:Леле....изпуснал съм доста от темата и особено колегата LINKSYS..........ще те помоля да не пишеш глупости.....като не си запознат....въпросите и отговорите най-вече в подобни теми трябва да са от хора от т.н БРАНШ ......а не от типа аз имам еди какво си и то е най-най.......айде със здраве.......А ти колега какво компетентно мнение си дал до тук , освен да плюеш по всички и да хвалиш само DSC аз друго от теб не съм чел , не само тук ами и в други форуми.Имаш някакви общи приказки за модели и кое къде е произведено но това и в интернет може да се прочете.Ти може да си най обикновен дилър на DSC на който му трябва реклама.Аз не съм специалист но след малко четене ще науча моделите , видовете системи кое какво потдържа и тнт. , ще се регна в 10-на форуми и айде вече съм спец.Никаде не съм препоръчвал нещо , напротив писал съм че е най добре хората да се обърнат към специалисти (ама астински) ако ти колега наистина си такъв значи хората сами ще идват при теб и ще можеш да ги убедиш колко си добър. Щом си опрял до де що има форум да си правиш реклама позволи ми и аз да се съмнявам колко си добър.
Колега 1115 ако дигиплекса вече го имаш то не е нужно да го сменяш но ако тепърва ще купуваш отговора е ясен......все пак не си написъл какво ще се охранява.....и като локална аларма ли ще работи или към сод...!
П.С. Извинявам се на всички ама да си постнеш схема на апартамента в интернет , да обясняваш на дълго и на широко какво ще охраняваш с какво ще го охраняваш , че и да взимаш съвети от анонимни хора значи че нещо не ти е наред.