Най - вълнуващия въпрос зимно време.
danovsky - специалист
акумолаторчето си ври лекичко,трафчето си грее подобаващо ама нищо не ще да "умира".....а сега де????
danovsky - специалист
Току що получих "поморийско" мейлче ,което ми сгря сърчицето.Явно хората ,които хвалят г-н.Тодоров са прави!!!Единствено в Швеция и Англия са ми отговаряли така-кратко,точно и в полза на клиента!!!
filmatoplo - майстор
И къде е причината :? за презаряда и греенето :? Оня ден гледам един юпиес на един мой клиент - вече 5 години си стои и работи така както съм го оставил .Юпиеса е с вграден акумулатор и марката му е PACO .Бях ги подценил , сега като се сетя имам монтирани към 10 тина по това време и нямам ни 1 рекламация .
romanpm - майстор
danovsky написа:
Току що получих "поморийско" мейлче ,което ми сгря сърчицето.Явно хората ,които хвалят г-н.Тодоров са прави!!!Единствено в Швеция и Англия са ми отговаряли така-кратко,точно и в полза на клиента!!!
:) За много години моят е същия ,вероятно е високо напрежението filmatoplo 250 вт ми е и нямам проблем две години вече :?
filmatoplo - майстор
Моят е 150 вата , акумулатора не е чисто нов - купих нов ама е на колата .Това не е причината щото на клиентите са винаги чисто нови и за 1 година сдават багажа . :? вече ми писна да пищи юпиеса на авария :evil:
Zoro5 - специалист
Оловен акумулатор в никакъв случай не трябва да се зарежда над 16.2V, а при постоянен подзаряд даже и по-малко . При автомобилите е заряда е ограничен на 14.2V а там си е дефакто стендбай режима. За да вдига такива напрежения акумулатора ,значи схемата за ограничение нещо не е читава. Празния ход на зарядното е съвсем друго нещо , може и да е над 20в но при включване на акумулатор трябва да си пада до нормите и да не ги превишава.
romanpm - майстор
filmatoplo написа:
Моят е 150 вата , акумулатора не е чисто нов - купих нов ама е на колата .Това не е причината щото на клиентите са винаги чисто нови и за 1 година сдават багажа . :? вече ми писна да пищи юпиеса на авария :evil:
Да така ще е , и аз съм със същия , докато вместо стартерен не ползваме тягов акумулатор :)
filmatoplo - майстор
Акомулатора ми постоянно пари -топли , често го доливам с вода -юпиеса знаете от кои е да не му правя повече анти реклама .Ясно -на есен нов , айде моят както и да е но имам 20-30 клиентски и те издават багажа - чичо Петьо ко праим братче кой ще им купува нови хакалматри . :axe:
filmatoplo - майстор
Преди малко смених акумулатора на Юпиеса с друг -Бош :wink: работи да видим колко ,от стария дано извадим 5 лева .На някой др правил ли му е чалъми от нов да върши за 1 сезон -тествайте ги като извадите щепсела от захранването от мрежата . :)
vodopada - специалист
До сега съм имал един проблем, не зареждаше. Петьо го оправи и от тогава нямам проблеми. Монтирам сухи 12v 45Аh 470А.Нямам оплаквания от мой клиенти.Знаете как е в малкия град : -Аз ще си го взема от Петьо.

Тема "Сервиз на "Интел"-Поморие?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: