Здравейте,Моля за ваше мнение по моя проблем.
Наскоро се нанесох в едно чисто ново блокче.Стените са тухла и са покрити с гипскартон.Проблема ми идва от това,че с комшийте се чуваме и си разговаряме без никакви усилия.Дотук добре,но аз съм и с бебе и когато някой си покани гости ние ставаме съпричастни с всички от масата..Притеснява ме ,че първата думичка на дъщеря ми няма да е тати или мама ,ами Наздраве.
Когато се строеше блока съм посещавал строежа и съм виждал ,че тухлите се слагат както им дойде,даже през тях се виждаше другия апартамент.Второто е ,че гипскартона е лепен с топки гипс-сатен в целия блок,направо върху тухлите,без никаква замазка.Въпроса ми е, имим две стени по около 10 кв/м които граничат със съседите,по какъв начин да ги шумоизолирам така ,че да ми излезе евтино и качествено.Само да добавя ,че ако сваля гипскартона и реша да измажа стените ще трябва да направя 6-7 см дебелина на замазката за да мога да достигна старата , така че да застъпя ламинирания паркет.Надявам се на вашите препоръки и идеи.
Благодаря
Наскоро се нанесох в едно чисто ново блокче.Стените са тухла и са покрити с гипскартон.Проблема ми идва от това,че с комшийте се чуваме и си разговаряме без никакви усилия.Дотук добре,но аз съм и с бебе и когато някой си покани гости ние ставаме съпричастни с всички от масата..Притеснява ме ,че първата думичка на дъщеря ми няма да е тати или мама ,ами Наздраве.

Благодаря