Всичко за дърводелството
ozimen - специалист
Кухнята остава така поради причината ,че апартамента ще се дава под наем. :?
rum_sz - специалист
От всичко видяно Данчо е най добре 1300 лефа в горното джобче. А пък вий плащайте пари за скъпи машини заплати данъци .Това е гаражчето ютията и едно циркулярче :cool:
ZEDYCUS - майстор
Предполагам ,че тези пари са за материали + заплащане(около 900 за материалите и 400 работа) .Ако беше изпипана работата всичко щеше да е точно ,но не всеки работи съвестно, убедил съм се. :shock:
За тези пари около 1500 лева направих кухня 2метра ,обличане на пералня и шкафче за обувки +секция за тв.Някои работи не са снимани още.Днес го сметнах излезе 1420 лв всичко.

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от ZEDYCUS на чет яну 07, 2010 3:42 pm, променено общо 3 пъти.
bisplus - специалист
Аз за 850лв направих това, мисля, че беше около 2300мм...според мен доста се различава отт работата на ДАКАТА! На снимката по-долу е брат ми....той е дясната ми ръка, защото човек сам става само за едно място! :)

Прикачен файл

Untitled-2.jpg
2
Untitled-2.jpg (60.27 KиБ) Видяна 2827 пъти

Прикачен файл

Untitled-1.jpg
1
Untitled-1.jpg (74.9 KиБ) Видяна 2827 пъти
bogomilZ - специалист
bisplus написа:
Аз за 850лв направих това, мисля, че беше около 2300мм...според мен доста се различава отт работата на ДАКАТА! На снимката по-долу е брат ми....той е дясната ми ръка, защото човек сам става само за едно място! :)
добре е работата
една козметична забележка - ако ти е останало от материала -
челата на чекмеджетата и вратичката ги разкрой от едно цяло парче за да си върви шарката една - сега така дразни
shadowman - майстор
Ако знаеш какви неща съм правил сам и не се оплаквам, хубавото е че няма накой до теб да се чуди какво да прави. Инак ако сте двама и си разбирате от работата няма спор, че и работата върви. Но да и си кажа честно сам ми е най-добре. Относно кухнята не ми харесват фугите до стената, отдавна минах на окачвачи за горните шкафове, на тия високи шкафове задължително два рафта, на шкафа с аспиратора един рафт...
bisplus - специалист
shadowman написа:
Ако знаеш какви неща съм правил сам и не се оплаквам, хубавото е че няма накой до теб да се чуди какво да прави. Инак ако сте двама и си разбирате от работата няма спор, че и работата върви. Но да и си кажа честно сам ми е най-добре. Относно кухнята не ми харесват фугите до стената, отдавна минах на окачвачи за горните шкафове, на тия високи шкафове задължително два рафта, на шкафа с аспиратора един рафт...
Сигурно това се отнася за мен! И аз съм правил доста неща сам но не мисля че сам е по добре от колкото двама...особенно ако има повече работа и детайлите са големи! Под това "сам ми е по-добре" да разбирам ли, че на пример ти е по-добре да разкроиш 10 плочи сам от колкото да сте двама. ако разгледаш мненията ми , едва ли ще намериш някое с което се правя на велик майстор....просто го давам, защото съм го пробвал в практиката и не съм опровергаван до сега от никой. До колкото за окачвачите...всеки си знае, рафтовете клиента си избра да са така...все пак на 800мм три равта и споре мен са много! А за лувтовете те съветвам да огледаш първо стените преди да даваш отрицателни мнения.....първо, че са криви и второ, като вземах размери не беше мазано, а като отидох на монтажа някой се беше правил на мазач и не беше използвал мастар а кобилица та се наложи да смалявам шкафовете и такъв го ядохх, че направо не искам да си спомням! Просто не ти пожелавам такъв случай
п.с. Айде сега чао, че преди малко ме оведамиха, че съм станал ТАТКО!!
ZEDYCUS - майстор
п.с. Айде сега чао, че преди малко ме оведамиха, че съм станал ТАТКО!!
Да ти е живо и здраво детето, не знам мъжко ли е женско. Наздраве. Нали съм Иван сега м и е тръгнало наздравето :-D .
Никога не взимам размери на неизмазана стена.Противопоказно е за здравето и здравия разум, като знаем българските мазачи :-D Наздраве.

Тема "Една кухня УБИЕЦ в буквалния смисъл." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: