Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
http://roflnoobs.hit.bg/32131.bmp търся мнение за осветлението, какво да ползвам за скрито и какви лунички. Забравил съм да посоча размерите на стаята: 380 ширина 410 дължина благодаря. това е първият таван който ще правя , затова сам си го измилих.
mita6kiii - специалист
Извинявай за невежеството, но да го разбирам ли че всъшност в средата ще има кръг а в четирите ъгъла полукръгове?
mita6kiii - специалист
Тоест синьото е самия таван/
кръгът и останалите и останалите форми са по надоло от тавана
sasooooooooo - "специалист"
Тежък ми се вижда проекта за тавана, но ти си знаеш. Предлагам ти по периферията на фигурите, скрито осветление. По ъглите с две лунички 20Вт, а средата с четири по35Вт примерно.
mita6kiii - специалист
Май това ще е децка(съдейки по цветовето)?Използвай и някой интересен спот в централния кръг.Виж по магазините какво има и може да ти хареса нещо.
до цветовете още не съм стигнал, но няма да са тия със сигорност! за ъглите вече реших луничка + скрито. За центъра се спрях на нещо подобно на това http://www.comfort.bg/interesno/530/Image/1.jpg
по красиво ли ще стане ако ползвам два цвята за скрито? кръгът червен а полукръговете зелени ? или всичко един цвят?
идеята е много добра ама не и за такава стая ми се струва 6те стане доста претрупано в единия вариант другия е тези фигури в ъглите да са по малки и според мен нивата да не надхвърлят повече от 6 см ако направиш скрито осветление както те съветва колегата трябва да са повече но в този случаи неги прави много наватре ако ме разбираш но и моето мнение разгледай и други модели за децка стая има много по добри решения а и според мен ако наистина ти е първия таван който ще правиш ще ти е доста трудно с тия грагли историй но ти си знаеш най добре от мен УСПЕХ

Тема "проект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: