• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 31
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Puf-Paf - специалист
Neosi, 2V6, дали е възможно да пратя снимките от моето котелно със свързването на мейл, посочен от вас, защото дори архивирани не успявам да ги кача на форума? Ако някой може да обясни на такъв анти- компютърен специалист като мен с думи прости и кратки как да помествам снимки тук- още по- добре! :-D
rulom - модератор
Ето нагледно показано как става.Разбира се снимките трябва и да са оразмерени предварително => http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=5265
Другия вариант е да качиш снимките в хостинг за фото => http://imageshack.us/ и после да поставиш тук линка като ползваш IMG бутона преди и след линка [img].............[/img]
2v6 - майстор
Puf-Paf написа:
Neosi, 2V6, дали е възможно да пратя снимките от моето котелно със свързването на мейл, посочен от вас, защото дори архивирани не успявам да ги кача на форума? Ако някой може да обясни на такъв анти- компютърен специалист като мен с думи прости и кратки как да помествам снимки тук- още по- добре! :-D
Ако все още не можеш да се оправиш със снимките може да прочетеш съобщенията си:
http://www.napravisam.bg/forum/privmsg.php?folder=inbox

Може и на мейла от профила да ми ги пратиш.
Neosi - специалист
Малейййййййй, след маса въртене и настройки с прискърбие установявам, че дясната врътка (термостат) не работи.
Да имате някаква идея или да звъня на гаранционния сервиз?
filmatoplo - майстор
Ка ще провериш работата му като не спада под 80 котела ти . :wink:когато котела е на 80 и да го връткаш от нула до 80 нищо не се променя - вентилатора ще спре под тая зададена я се огледай около котела ще видиш къде мери сензора тоест една тръбичка като косъм - мери газовете отзад .ново 5 :wink:
Последна промяна от filmatoplo на пет яну 08, 2010 8:05 pm, променено общо 1 път.
Neosi - специалист
Напротив филмче - нагласих го, както ми бяхте казали - ти и колегата...преди малко котела беше на 65 гр. - посвършили му дръвцата - вентилатора пердаши и никакъв ефект.
Да...видях го сензора....
Нали това чудо чудовно (е..а ми майката) трява да исключи вентилатора при спадане на температурата на димните газове? Да, ама не...дори когато сввършва горивото, перката си върти, щото гони температура, зададена от левия термостат? Или бъркам?
Последна промяна от Neosi на пет яну 08, 2010 8:14 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
А ааа, много интересно :? Ами не черпиш та се уручаса :) виж там почукниго дано тръгне или нещо не правиш както тр.Имал съм случай на повреда на този термостат но тогава пък не сработваше въобще вентилатора и се наложи да дам на късо с мост . В темата на Пуф -паф навремето споменавам за това.Видял ли си го въобще да действа .
Последна промяна от filmatoplo на пет яну 08, 2010 8:16 pm, променено общо 1 път.
Neosi - специалист
filmatoplo написа:
А ааа, много интересно :? Ами не черпиш та се уручаса :) виж там почукниго дано тръгне или нещо не правиш както тр.Имал съм случай на повреда на този термостат но тогава пък не сработваше въобще вентилатора и се наложи да дам на късо с мост . В темата на Пуф -паф навремето споменавам за това.
Ще черпя бе!!!!!
Иначе вентилатора бачка като слънце!!! :?
filmatoplo - майстор
Когато е на 65 гр колкото го въртиш надясно копчето -вентилатора трябва да спре .
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 31

Тема "Схема за свързване на Atmos." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: