• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всички имаме коли, нали ?
pointx - напреднал
Аз карам галопер дълга база. В най-студеното време (-13) забелязах, че когато спускам по наклон или двигателя работи на празен ход ако парното е на 3 или 4 започва да изстива мотора - на 2 си работи съвсем нормално.. според мен не е нормално да не ти работи парното на -5, -6 ..
Johny - майстор
pointx написа:
Аз карам галопер дълга база. В най-студеното време (-13) забелязах, че когато спускам по наклон или двигателя работи на празен ход ако парното е на 3 или 4 започва да изстива мотора - на 2 си работи съвсем нормално.. според мен не е нормално да не ти работи парното на -5, -6 ..
Сигурно си прав, но давам маса пари и са длъжни да кажат още при покупката, че радиото не свири МР3, че няма борд компютър, че за да ми е топло при ниски температури, трябва да си го поръчам с печка и т.н. и т.н.... Това също е дългата база и максималния му капацитет е 8+1 човека. Макар че нямам последния ред седалки, но ако ги имаше, хората там щяха да умрат от студ.
Абе и аз какво съм се зачудил, като че ли до сега съм живял в Америка. :lol:
pointx - напреднал
ЕЕЕЕЕЕ ти пък сега... нали си ги знаеш наще.... Ако не забележиш и без мотор ще ти го продадат :)))))
LZ - специалист
Ако ти се занимава, поне ей така за спорта, опиши хубаво случая и пиши то централата на Пежо във Франция и как тукашните им представители ти обясняват, че правят коли, които не могат да стоплят адекватно салона. Много ще ми е интересна реакцията.
Бат Иво - специалист
Имам Ситроен Ц-5 дизел които закупих нов.В инстукците за екслотация пише че въпреки високотехнологичния автомобил зимно време трябва да се закриват отворите на решетките отпред!!!!За целта се произвеждат пластмасови такива които при монтаж не личат и не загрозяват автомобила!
stefan_gb - специалист
Бат Иво написа:
Имам Ситроен Ц-5 дизел които закупих нов.В инстукците за екслотация пише че въпреки високотехнологичния автомобил зимно време трябва да се закриват отворите на решетките отпред!!!!За целта се произвеждат пластмасови такива които при монтаж не личат и не загрозяват автомобила!
Ами да вземат да го направят по руски :-D да монтират жалюзи .....
ESPACE - майстор
По скоро да го направят като хората - да му монтират печка.
Johny - майстор
ESPACE написа:
По скоро да го направят като хората - да му монтират печка.
Какво да ти кажа - нас все още ни смятат за аборигени. Много от оборудването, което по нашите каталози се смята за екстра, в западните страни е стандартно за модела. Аз съм се ровил в нета специално за моят автомобил. Дилъра ми каза, че даже предния капак за другите държави е с две амортисьорчета /така е на старото ми Пежо, но то е от Холандия/, а при мен е с пръчка. Просто тази кола е правена за България, за съжаление. Една американка преди време беше съдила фирмата производител, че в инструкцията за експлоатация не пише, че не бива да си суши котката в микровълновата печка.... Вече писах, че не можах да се преборя да ми сменят радиото /730лв./ с такова, което свири МР3.
Бат Иво - специалист
Какви ги пишете и си вярвате! :datz: Живея 8 години в чужбина.Няма такива филми.Не образовани или казано смекчено хора без обща култура има навсякъде по света.От което следва че се ръсят бисери навсякъде.Е да си доидем на думата-моита кола като е произведена в Франция кво има нещо в повече/ таратанци/.За всяка екстра се доплаща бе хора .А тъпизми от сорта с котката в микр.Смятаи колко тъпа е тази жена :? Има и друга случка американец с автокаравана пуснал автопилота и станал да си направи кафе!На последвалия завой естествено караваната продължила в права посока и........ :igitt: Оцелялият с късмет тъп американец съдил марката че не пише в упътването да не оставя волана.Нали не вярвате че тъпанара сее сетил сам!По скоро го е подучил адвоката му.За което е гушнал добър процент. И така това са изключения .Да не ги даваме за пример.Наи добре човек да мисли какви ги върши .Ако може естествено.
Johny - майстор
Брат`чед, въобще не си прав. Почети в нета и ще видиш, че за различните страни опциите се различават. А за въпросното радио /съжалявам, че се повтарям/ в стария каталог пишеше: радио RD4-365 евро. Това, което свири МР3, също е RD4. Така и не ми обясниха как е трябвало да си поръчам това с МР3. В новя каталог от 2009г. нещата са по-различни. Колата е поръчкова и всяка екста извън стандартните за модела си я поръчах, и чаках 2,5 месеца, докато я направят.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Нормално ли е това за дизела?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: