• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 31
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Neosi - специалист
filmatoplo написа:
Когато е на 65 гр колкото го въртиш надясно копчето -вентилатора трябва да спре .
Мдаааа...и аз така си мислех, ама неще бе... чува се че цъка релето, но перката върти баси...Чакай да ида да видя кво е положението и ще пиша пак...
Ето.. в момента котела е на 79 гр. и перката не баца...накъдето и да го въртя това няма реакция само цъка.... Предполагам че би трябвало при това положение в крайно ляво положение трябва да завърти перката
Последна промяна от Neosi на пет яну 08, 2010 8:27 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Рзклати копчето по оста - понякога отвора на капака дава напън на оста и нещо не работи - ако не се оправи ще се сменя , по принцип не са скъпи и щом е в гаранция .там 15-20 лв май струваше ако не се лъжа .
naskov - майстор
35лв беше преди 2години. Повреждат се често. Гилзата най-често сдава багажа. Жалко, че толкова рано се е случило с твоя, но не е болка за умиране
Neosi - специалист
naskov написа:
35лв беше преди 2години. Повреждат се често. Гилзата най-често сдава багажа. Жалко, че толкова рано се е случило с твоя, но не е болка за умиране
Явно е така..но все пак котела е в гаранция...така че....
naskov - майстор
Дано копие от гаранцията да е стигнало до Ерато, че иначе става едно... :)
filmatoplo - майстор
Управи ли се котлето :? Тая есен сменях но не помня цена - с поръчка дойде за 3 дни от Ерато Хасково . :wink: Сега като ти чета постовете и аз се обърках - веднъж перката не работи ,веднъж работи да не бъркаш ти нещо нагласата . :? дано да бъркаш . :wink:
filmatoplo - майстор
:? Клуб Атмоси къде сте бе . :?:
Neosi - специалист
filmatoplo написа:
:? Клуб Атмоси къде сте бе . :?:
Тук сме бря... :-D
Оказа се че горивния термостат е свързан грешно - разменени жици (фабрично). Вързахме го по схемата и се успа!!!! :-D :-D :-D
filmatoplo - майстор
Съмнително - чехите май наемат чужденци в завода :? виж празна бутилка водка е намирана във вратата на лада :-D А ми време е тогава да се полее случая :rock: :prost:
Neosi - специалист
filmatoplo написа:
Съмнително - чехите май наемат чужденци в завода :? виж празна бутилка водка е намирана във вратата на лада :-D А ми време е тогава да се полее случая :rock: :prost:
Незнам какво наемат - ама факт...сега котлето бачка точно както казваш ти.!!!!!!
Утре обаче отивам да търся по-дебели дърва :-D :-D :-D
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 31

Тема "Схема за свързване на Atmos." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: