Всички имаме коли, нали ?
kokopi4a - специалист
Бат Иво написа:
Биодизел.Много распространено гориво в европа но не всеки дизел може да работи без проблем с него!По принцип закупен новият автомобил е описано с какво гориво може да се движи.Говоря за новите високо технологични дизели при които нее желателно да се правят експерименти!Най -малкото щото разликата в цената е 5-6 цента поне тук в Испания.Не си заслужава да броиш 40 000е. за авт.и да се скрънзиш за тази разлика.Колкото до някои стар 15-20 годишен дизел-ето http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=205025
Това дето го пише там го зная,чел сам го подробно,дори си пазя статията.Аз си карам на олио поне от 6-7 месеца,но го меся с дизел.Колата ми варви много добре,дори мога да кажа че е по мощна отколкото само на дизел.Става въпрос за Голф3 ТД.Когато карам с олио и разхода е по малък,а двигателя работи съвсем по тихо и равномерно,а за черен дим не може да се помисли.Откакто видях това във вестника искам да я направя да върви само на олио без дизел,но там пише- "Устройството се монтира в двигателя и включва топлообменник, електрически клапани, антифриз и електрическа кутийка. СНИМКИ: “24 ЧАСА”. Грамотен съм доста,но не разбирам това за ел.кутийка. За какво е тя????

Тема "Какво му е на дизеловия двигател?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: