• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
krasiorocknroll - специалист
Нe бързай с ремонтите.Най-напред открий причината за пукнатините!Свлачище,подпочвени води...Аз близо 10години възстановявам грешките на строителните инженери :sad:
rulom - модератор
Дай пак и натисни Add Attachment, ако снимката е на размери е поставена(избрана) чрез Разглеждане.
medel76 - специалист
снимката име picture 005 и 006 май ако съм могла да направя нещо,с 2 програми пробвам и нищо не става. :oops: :shock:
rulom - модератор
Виж къде програмата ти сейфва (запазва) редактираните снимки на компа.Обикновено файла е номера на снимката и в скоби новия размер на снимката.
Ако ти е по-лесно качи снимката без да я преправяш тук => http://imageshack.us/ и дай линка или пусни линка, маркирай го целия и избери бутона IMG в поста си.
zdravko_dimitrov1986 - специалист
Много сложно го направихте.
Защо някой не си каже мейла, госпожата да му прати снимките и той да ги качи вместо нея.
Може и аз да опитам - zdravko_dimitrov1986@abv.bg
Поздрави.
hkoko - специалист
На първо място ще трябва да си направите железобетонен пояс,след снимките можем да Ви помогнем и за пукнатините.
Предполагам ,че за такъв пояс става въпрос.
А снимките си смалявам с офис пакета.Ако е пълна инсталация с десен бутон в/у снимката му задаваш да отвори с офис картинен менажер после edit picture в дясно ти се появява едно меню от там resize и задаваш какъвто си искаш размер на снимката.

Прикачен файл

покрив.jpg
покрив.jpg (58.32 KиБ) Видяна 3887 пъти
vipltd - специалист
Точно такъв.С пояса и новия покрив удължавате живота на къщата с още толкова години.Пукнатините спират и лесно се ремонтират.
medel76 - специалист
ето сега без да ги преправям да видя какво ще стане само с линк http://img85.imageshack.us/gal.php?g=picture005au.jpg
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Пукнатини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: