• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Wishmaster-ruse - специалист
Значи телефона ми го вижда ,компютъра ми и той го вижда обаче и на двете иска парола при опит за връзка.
А на него просто не виждам как да му вкарам парола при положение че има само едно копче и един потенциометър който е за силата на звука. Няма дисплей и от това предполагам че има някаква парола вкарана фабрично и аз разбира се не я знам. :-D
stefan_gb - специалист
Wishmaster-ruse написа:
Значи телефона ми го вижда ,компютъра ми и той го вижда обаче и на двете иска парола при опит за връзка.
А на него просто не виждам как да му вкарам парола при положение че има само едно копче и един потенциометър който е за силата на звука. Няма дисплей и от това предполагам че има някаква парола вкарана фабрично и аз разбира се не я знам. :-D

На него парола няма да вкарваш , пробваи да му извадиш батерията за наколко минути монтираи я отново и го потърси с телефона.След като го намериш направи опит за свързване и пробваи с паролите които ти написах.Би трябвало да стане :)
не става няма батерия а се пъха в запалката на колата.
Телефона иска парола след това изписва грешна парола моля въведете еднаква парола и на двете устроиства.
После примерно се съгласява с нещо си и почва да пише сдвояването не успешно.
velsi - Почетен майстор
Веднъж се борих много време с една такава джаджа като тебе и накрая ги сдвоих по някаква случайност. Май номера беше да накараш джаджата да търси телефона, а не обратно.
Johny - майстор
Когато компа ти поиска да вкараш парола, просто мини към следващата стъпка - т.е. оставяш полето празно, без парола. Трябва да стане. Правил съм го.
Благодаря ще пробвам и това :) нищо не губя :?
bai_bradyra - специалист
винаги си иска парола.. или оставяш празно или даваш за парола: 1 и на двете устройства
Johny - майстор
bai_bradyra написа:
винаги си иска парола.. или оставяш празно или даваш за парола: 1 и на двете устройства
Да, така е и най-лесно е това с единицата.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем със свързване между мобилен телефон и компютър." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: