Моля за помощ! Предстой ни обзавеждането на кухнята. Има вече скица, но мястото на печката с двойката котлони , желая да е от тази страна на комина, на която няма дупка за аспиратор. Прикачам скица за по ясно. Въпроса ми е: Много ли ще се намали всмукателната възможност на аспиратора с тези чупки, ако печката и котлоните са от дясно на комина?
Кухнята е много нестандартна, няма прави ъгли, ако някой има предложение за друго разпределение, моля да сподели
за съжаление успях да прикача само тези файлове. Кухнята всъщност ще претърпи изменение ,че тук ми прилича на гардероб.На скицата: Проект на кухня- над микровълновата печка се намира изхода за комина. Та мисълта ми е от коя страна ще е по-добре печката-от ляво на или от дясно след като изхода за комина е над микровълновата. Аз искам да сложа печката с двойка котлони от ляво на комина, защото ако са до хладилника директно като се влезе вкъщи ще се виждат.
уточнение: като се застане срещу комина смятам за лява и дясна страна
Кухнята е много нестандартна, няма прави ъгли, ако някой има предложение за друго разпределение, моля да сподели
за съжаление успях да прикача само тези файлове. Кухнята всъщност ще претърпи изменение ,че тук ми прилича на гардероб.На скицата: Проект на кухня- над микровълновата печка се намира изхода за комина. Та мисълта ми е от коя страна ще е по-добре печката-от ляво на или от дясно след като изхода за комина е над микровълновата. Аз искам да сложа печката с двойка котлони от ляво на комина, защото ако са до хладилника директно като се влезе вкъщи ще се виждат.
уточнение: като се застане срещу комина смятам за лява и дясна страна
Прикачен файл
кухня_001 novi razmeri.jpg (29.05 KиБ) Видяна 7775 пъти
Прикачен файл
kuhnia Novi Razmeri.jpg (53.83 KиБ) Видяна 7775 пъти
Прикачен файл
Размери на кухня
Kuhnia Razmerinovo.jpg (13.9 KиБ) Видяна 7795 пъти
Прикачен файл
Проект на кухня
kuhnia ckica 1- Copy.jpg (19.28 KиБ) Видяна 7795 пъти
Последна промяна от Fifis на ср яну 13, 2010 6:44 pm, променено общо 2 пъти.