• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Eni - напреднал
Има(х)ме малък, но с хубава трева двор. От влизане в него на джип се получиха два дълбоки коловоза, които се пълнят с вода при дъжд, в сухо време са грозни и изобщо дворчето се загрози. Възможно ли е в коловозите да се наредят някакви блокчета, ако има такива с отвори, в които да прорасте трева и да не се образуват повече локви, изобщо да е нещо естетично, но да върши работа. Джипът вече го няма, сега, вкарваме леки коли, но коловозите си останаха. Ще съм благодарна за някакви конкретни съвети.
jameson_2001 - специалист
Търси в Google - "паркинг елементи".
Eni - напреднал
jameson_2001 написа:
Търси в Google - "паркинг елементи".
Благодаря, сега ще отида да почета!
Quartz - напреднал
http://www.metal-trade-bg.com/images/ga ... c00993.jpg

има ги и в пластмасов вариант... бях ги гледал миналата година на Стройкото! Но пластмасовия вариант не е много за предпочитане...
kapanec - специалист
Zdr.po princip със тия елементиhttp://www.metal-trade-bg.com/images/gallery/dsc00993.jpg се прави това ЗА кото питаш но се редят на подравнен терен с пясък след това се запълват от горе със пръст за предпочитане чернозем райграс и готово
hankrum - помощник
това е скъпо. по-добро решение според мен е трамбоване на почвата и насип от чакъл.
Eni - напреднал
hankrum написа:
това е скъпо. по-добро решение според мен е трамбоване на почвата и насип от чакъл.
Тоя вариант го мислихме, но се страхуваме, че пак ще се получат коловозите, засега се спряхме на тези елементиИзображение, или подобни, но не пластмасови. Тепърва ще се търсят, купуват и поставят. Доколкото разбрах, мъжкото съсловие вкъщи ще се майсторосва. Като стане готово, ще сложа снимки. Надявам се тревичката да прорасне в тях и дворчето да изглежда добре. Много, много ви благодаря за идеите и съветите!
hankrum - помощник
с тези елементи наистина ще е красиво и коловози няма да има.
  • 1
  • 2

Тема "Помогнете с идея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: