Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
bgtok - специалист
Здравейте!
Сутерена на къщата е измазан грубо като за без пари.
Нямам и намерение за сега да го финосвам.
Ама имам желание да му пръсна някаква боя за освежаване.
Чувал съм за посен латекс или варов, нещо такова.
Освен това по миналата година имаше теч.Септичната яма беше преляла. Оправих нещата и сега е сухо но останаха по стената бели ивици.
Ще е добре май преди боята да ги намажа с този грунд за мухъл (четох тука в раздела).
На обектите, които съм правил викаха една фирма за машинно боядисване.Но това става за нова сграда.
Не може ли да се измисли нещо по простичко, ефтино и не толкова цапащо?
bgtok - специалист
:?: Леле, няма ли бояджии тука бре !? :? :lol:
housedoktor - майстор
почистваш нестабилните участъци,евентуално изкърпваш,после грунд и боя .Евтиният латекс ти дава по- лошо покритие и по голям разход съответно.Бих ти препоръчал Леко ,за него има и добавки против разни плесени .Ако ще е непретенциозно- Мефисто на варова основа .Боясисвай на ръка с четка с мек косъм или ако е с валяк да е екстериорен (груб).Спазвай инструкциите на производителя на боята
bgtok - специалист
Дали няма да стане с тия старите машини с помпа?
:?:
housedoktor - майстор
Ще стане,дори и с пистолет съм го правил,но се разрежда много боята.По -добре давай с валяка .Ще стане по-бързо ,че и по хубаво.

Тема "Боядисване на груба мазилка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: