Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
Айдеееее, готова е кухнята :)

Прикачен файл

17.JPG
17.JPG (53.51 KиБ) Видяна 2831 пъти

Прикачен файл

20.JPG
20.JPG (76.14 KиБ) Видяна 2831 пъти

Прикачен файл

27.JPG
27.JPG (75.93 KиБ) Видяна 2831 пъти
jameson_2001 - специалист
Поздравления - страхотно е станала !
pipbel - майстор
Изглежда добре, мисля че ще е функционално.
Не виждам хладилника ти
Или май и ти като мене ще го слагаш до фурната.. :-D
Ако е така - непременно предвиди поне 5-6 см изолация с фолирана вата помежду им.
Fortune - специалист
За цветовете няма да коментирам - твърде индивидуално е. На мен тези не ми харесват, да не говорим как ли ще ги съчетая с останалата част.
От функционала гледна точка, така разположени котлоните плътно до преградата е не много удачно. Трудно ще сложиш голяма тенджера с дръжки в десния ъгъл.
todor_tsanov - специалист
мое мнение плота на бара трябва да е обърнат с профила навътре по-малко ще дразни добре като изработка
rum_sz - специалист
Всичко беше определено и купено от клиента.И на мен не ми харесва комбинацията котлон хладилник или мивка едно до друго. :?
todor_tsanov - специалист
шаблонното оправдание искуството е да го обедиш за правилното решение и всепак добре
rum_sz - специалист
Съпругът беше избил дупка за аспиратора.Изводи за вик и ела когата му казах какво мисля и кое къде да бъде,човека така ме изгледа че мравки полазиха по гърба само не ми посочи изхода на къщата.А днес ми се обадиха и казаха че техни познати искали същият модел утре отивам да взема размери :?
mitaka_vk - специалист
На мен лично малко ми сивее, ама нали така си го е искал клиента.
А относно стандарта за най късия път /хладилник, мивка, фурна или котлон/ всеки го знае, но в много от случаите бих казал че е доста неудобно от гледна точка на хладилника. За да се изпълни това хладилника се разполага на места където изобщо не му е мястото, а и всеки си има виждане за разположението на мебелировката в собствената си къща.
rum_sz - специалист
КОЙТО ПОРЪЧВА МУЗИКАТА, ТОЙ ПЛАЩА :-D

Тема "Черно или металик мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: