Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
БАШ МАЙСТОР - специалист
стига качеството на снимките да стават , от скоро разбрах силата на фотографията и апарата го мъкна навсякъде, нямам проблеми с авторски права,при мене е който го може ,го! може! ,рядко работя професионално (за пари), но! когато работя си взимам своето, така съм в бижутерията така и в ремонтите!творя сам ,защото, не може цяла вечер да ядеш и пиеш с 20 човека а на другия ден с още толкова да работиш!(по бързо свършва бирата)за съжаление има неща които няма как да споделя със вас ,не са снимани , а и почти всички са правени на хора които не желаят гласност.
има неща които ги правя за кеф,ще споделям!

пс. извинявам се на хората със по-малки монитори ,снимките не трябваше да са така :?
evdoki - специалист
И на мен ми хареса. Особенно винтоверта Makita 6821 и рендето Stanley :-D
halidon - напреднал
Браво и от мен!:cooler:
NRG7 - специалист
Както казват тийнейджърите"Мноо якоо" ,наистина добро. :thumbs:
Очакваме и крайния резултат. :)
rulom - модератор
Според някои други майстори не струва щом не е на тавана :-D ....ама пък от друга страна ако беше на тавана щеше да е достъпна само за милионери :-D и отделни монтажници :wink: , ама пък от трета страна и ние сме простосмъртни и ни се полага нещо повече от колкото на милионерите.....именно това не се купува с пари......(последното многоточие го разбирайте както ви изнася :wink: )
Радвам се само че един ден мога да имам това в къщи без да съм милионер :-D
walko - специалист
Това не е Камина това е Скулптура сиреч това не е градеж, а изкуство, евала на майстора. Не ми е по вкуса защото го намирам за прекалено кичозно, ама нали всеки си има вкус! Но оценявам таланта да се измисли, а после и реализира, още веднъж ЕВАЛА МАЙСТОРЕ!
Обещавам да кача и мойта камина, скоро.
Gladiator_BG - специалист
качи някоя снимка с изгасено осветление ... интересно ми е какви лампи си ползвал ... светлината много хаотична ми изглежда ... и може би малко в повечко ...
webcambg - специалист
Идеята е супер, изпълнението - още по добро!
Предполагам след като се довърши на различните нива ще се добави и различен цвят?
Keep walking ;)
БАШ МАЙСТОР - специалист
До колкото разбрах е бая цветна ,осветлението е невероятно ,особенно вечер като е запалена , на другата стена му направих и светеща вълна под трегера "било е гараж някога/вратата",детцката обрах ъглите на тавана с вълни а в спалнята му шибнах едно огромно сърце и всичко свети като "стрелбище", имам някакво вродено чувство за разпределение на светлини и форми ,до сега никой не е казал че наистина е стрелбище :lol: на снимка е друго а в действителност "ПРИКАЗКА", всичките ми изпълнения са боядисвани в цветове липсващи в природата :lol: ,но аз съм до боя и натам имат дума други ,е,понякога за съжаление! това ме подсети да пусна последната ми работа ,стая за новородено беби! ( е те там ще ме разберете какво имам в предвид ЦВЕТОВЕ)! http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=22283

а за повече снимки ..........свиди им се ракията и виното за да ме поканят.проблема е че камината е в Лозен а аз в Обеля ,а собственника е тип ,Е СА„ Е СА ДЕ, АЙДЕ УТРЕ.................................

Тема "Стара Камина ,ново лице" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: