Ел. инструментите. Консумативи.
MaistorqgA - специалист
какво ште кажете за перфоратора на Маките HR2470 някои ползвал ли е и как се даржи
sanders - специалист
Смело мога да кажа, че това е една от най-успешните машинки на макита. Страхотен е ! Супер лека и здрава машинка :)

Прикачен файл

400x600_makitahr2470.jpg
400x600_makitahr2470.jpg (20.96 KиБ) Видяна 3838 пъти
Последна промяна от sanders на пон яну 18, 2010 11:32 am, променено общо 1 път.
h_service - специалист
Спрямо качестово и цена hr2470 е най-доброто на пазара .
housedoktor - майстор
А Мерцедес правят ли хубави коли? Никога ,ама никога не съм съжалявал,че работя основно с Макита
MaistorqgA - специалист
и нея е купих вече и я пробвах ,бетона го яде като халва
masterrichi - специалист
И аз ползвам същата машинка много съм доволен
Kumay - майстор
h_service написа:
Перфоратор Makita HR2811FT . Доста добра машина спямо цената си . Върви със сменяем патронник , който само той е доста скъп :)

http://hhhservice.com/index.php?page=pe ... --hr2811ft вижте я на посочения линк !
И какво? То май въпроса беше за HR2470?
vil78 - напреднал
Makita HR2470 ми я препоръча един маистор електричар които бях извикал да ми смени ел.таблото в къщи. Предстоеше ми ремонт на целия апартамент, и имах нужда от такава машина така че си купих една. Изключително леко се работи с нея, стената (панела) я пробива като че е сирене, а и удара и е приличен- разширих един отвор за врата странично с 10 см. и нагоре с 20 см без да мръдне. Много работа ми свърши, освен споменатите, и я препоръчвам на всеки.
fireman160 - напреднал
Имам я от година и съм много доволен. Присъединявам се към горното мнение, че съотношението цена-качество е най-доброто на пазара.

Тема "Макита" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: