• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
begemot1 - специалист
Таванска стая с дюшеме 20м2
срок 3 дни - София

http://begemot1.snimka.bg/architecture/ ... aja.440129

Ако има въпроси питайте ще отговоря.

Наскоро открих форума и ми хареса . още съм нов тук . давам линк защото 40 снимки трябва да ги ресайзвам и да пускам много постове.така мисля е по подредено, ако има интерес ще пусна още изпълнения на моя милост :cool:
null - специалист
Не се ли измяташе нагоре докато затягахте с коланите. Гледам, че само с двата края притягате.
Да споделя и аз как го правих преди време.
Всяка летва я мазахме отдолу с отработено масло. Под всеки чвор подлагахме трупче, та ако някой ден изпадне да мога да си го дръпна обратно без да падне под дюшамето. То вече 7 години не е изпаднало нищо де, ама все пак ...

Ние използвахме саморъчно направени стеги за да прибираме дъските една към друга. Но сега намерих интересен инструмент

http://www.axminster.co.uk/product-Bowrench-20908.htm
Изображение
pipbel - майстор
Е те това си е направо престъпление.
Ти вземи затвори такава кухина (6-7 см като гледам) без да сложиш и грам изолация.. :?

Прикачен файл

015804517.jpg
015804517.jpg (34.29 KиБ) Видяна 6105 пъти
begemot1 - специалист
Не се измяташе докато притягаш - рядко ги ползвахме.
За престъплението - клиента като ти каже така ще е!
Аз ли да му купя и да му сложа изолацията? :?
Spokoiniq - майстор
Поне за чистата ти съвест си длъжен да му предложиш да сложи изолация.А колкото до тва че чама не става за дюшеме...Ама явно е бил закъсал с парата.
housedoktor - майстор
Дюшемето `често прибирам така:турска скоба за опора ,забита в гредата и стяга в режим разстягане

Прикачен файл

11.jpg
11.jpg (50.2 KиБ) Видяна 6046 пъти
rusev - специалист
ОФФ Малка, симпатична и добре нагъната хорничка. Това видях на една от другите снимки в галерията ти. Браво.
pipbel - майстор
И при мене е наред таванската стая, около 18-19м2.
За пода съм замислил следното :
летви 5/4 през 1.20, между тях ТИ от фибран 4см, черен кофражен шперплат(имам 18 бройки артисали от строителството в добро състояние), отгоре му наковавам дюшеме 2см (обикновено чамово)
Надявам се да стане стабилно
Майсторе begemot1 ,твойто мнение ?
crez - майстор
Преди много години разстоянята м/у бичметата се пълнеха със сгурия за изолация,сега има такъв голям избор,набъбнал перлит, керамзит или др.
begemot1 - специалист
pipbel написа:
И при мене е наред
Надявам се да стане стабилно
Действай
  • 1
  • 2

Тема "Таванска стая с дюшеме" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: