• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
maxuel82 - специалист
Милен написа:
с настроен ток 1.1 -1.2 по голям от този на двигателя..
А как да разбера колко е тока на двигателя ! Или да го замеря с амперметър :? за другото ми стана ясно !
Милен - майстор
Пише го на табелата :) може и да го мернеш с клещи при пълно натоварване.
maxuel82 - специалист
Да разбрах благодаря ! За сега ще сложа немската помпа но дядото настоява да купим още една да имало резерва :? :? :? незнам за какво му е но наглава не се излиза със стари хора :jg: Щом ще купуваме още една помпа МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКОЯ МАРКА помпи на коя фирма са по-добри и надеждни! Да не си даваме парите напразно!
maxuel82 - специалист
Ето ме отново :-D Вчера пуснах в действие новата помпа (тази синята дето е на снимките)обаче останах разочарован -вади много по-малко вода от "ВИДАТА" едвам пикае :-D ! Може ли някой да ми каже къде в Пловдив правят качествен ремонт на асинхр.двигатели че да я занеса да я пренавият :?: че да си сложа Видата че с тази в момента тече колкото от чешмата а двора е доста голям !!!
lubomirlz - специалист
Аз за пренавиване ползвам ей тия пичове, стари майстори са, работят бързо доволен съм от тях.
"Светкавица 2006" ЕООД
Бул."Копривщица" 19
0898 220 318 Пешо
Намира се под блока който е до Шела на прелеза на Пещерско шосе.
Имаше и един колега който се рекламираше в търся работа, при него не съм носил за ремонт, но от снимките изглежда работят добре.
tehribo - специалист
Май за мен става въпрос, дано не досаждам с тези обяви и реклами.

maxuel82, ако искаш заповядай. Гаранцията за помпите е 6 месеца.

Общо взето тези ВИДА се оказват железни, един път стана на въпрос с един клиент, че след ремонта вече 10 години му работи и не съм чул някой да е казал, че му е изгоряла след ремонта.

Даже бях почнал да ти пиша мнение, че е по-добре да си ремонтираш ВИДА-та, отколкото да купуваш някоя нова. Но едва ли щеше да ме послушаш...
maxuel82 написа:
Може ли някой да ми каже къде в Пловдив правят качествен ремонт на асинхр.двигатели че да я занеса да я пренавият :?: че да си сложа Видата че с тази в момента тече колкото от чешмата а двора е доста голям !!!

СД "ЕЛИН Иванов и сие"
Пловдив, 4017
ул. Крайова 6

Тел: (032) 632-323; 394-493
GSM: 0888 826 493
Mail: elin_bg_pld@yahoo.com
Fax: (032) 630-500
www.eldvigateli.com
ИзображениеИзображениеИзображение
maxuel82 - специалист
Много благодаря ! Ще донеса "видата" ама да не ме върнеш че доста зле изглежда :-D (може да погледнеш снимките на първата страница ) Може ли да и пооправим малко и външния вид ! ? И някаква ориентировъчна цена ако можеш да ми кажеш :? Благодаря !!! :?:
tehribo - специалист
Не се притеснявай изобщо, ще изглежда и ще работи като нова!

За цена не мога да ти кажа, защото съм само работник във фирмата и то -младши (а цената е различна и според мощността) : ), но мисля че е около 100лв. Обади се утре и попитай преди това, ако искаш.

Но съм сигурен, че ще останеш доволен.
Поздрави
maxuel82 - специалист
tehribo написа:
Не се притеснявай изобщо, ще изглежда и ще работи като нова!
А да ми кажеш работно време ??? Че и аз ходя на работа и мога само сутрин или вечер след работа да мина да я оставя ???
mirk - майстор
tehribo написа:
Общо взето тези ВИДА се оказват железни, един път стана на въпрос с един клиент, че след ремонта вече 10 години му работи и не съм чул някой да е казал, че му е изгоряла след ремонта.
И аз имам един въпрос колега - монофазен двигател 4ЕОКА 90S2 0.75kW 2880 rpm (помпа Вида 5) може те ли да ми го навиете като трифазен, че тази монофазна помпа само проблеми ми създава.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Въпрос за асинхронен двигател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: