• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ilian ivanov - специалист
Имам 2 самонавиващи часовника.когато нося единия ,другия спира.Давайте идеи за машинка за навиване и на този дето не го нося :-D
stoian64 - специалист
Подари ми го и не бери грижа. :-D
Gladiator_BG - специалист
закачи го на входнаат врата ... да ти мапомня да заключваш ... :lol:
Последна промяна от Gladiator_BG на ср яну 20, 2010 10:07 pm, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
наскоро даваха един по БТВ, дето беше вързал моторче от чистачки на москвич за детската люлка...

подобна механизация може и да ти свърши работа.... ;)
shotik - майстор
Грил за фурна на 220 волта,прави по един оборот в минута ,за всеки случай нещо като тресчотка в предавката,за да не скъса пружината в случай че я навива по-бързо ,отколкото я развива часовника .
:-D :shock: :? :roll: :wink:
Gladiator_BG - специалист
тва е добра идея ,... направо може да си вземе пекарна дето пекат пилетата в дюнерите ... слага часовника на дръжката да се върти и с останалото развива бизнес .. продава пилчоци по 7.50 парчето ... за клиенти от форума 6.50 че сме дали идеята ... :-D
moimoimoi - майстор
те нали са самонавиващи-т.е. трябва да ги клатиш-мърдаш-друсаш да се навият :lol:
взимаш си един хамстер с колело вътре,часовника пъхаш вътре в колелото и като вземе хамстера да бяга и готово

Прикачен файл

images.jpg
images.jpg (2.55 KиБ) Видяна 4961 пъти
Johny - майстор
Аз часовника го нося на дясната ръка. Така че нищо не ти пречи да сложиш единия на едната ръка, а другия на другата. :-D

Прикачен файл

ae_107.jpg
ae_107.jpg (9.87 KиБ) Видяна 4957 пъти
lz1wvm - специалист
ilian ivanov другата ръка да не ти е в г.....Проблема ще е ако имаш повече от два. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "навивачка за часовници" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: