• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Проявете вашата изобретателност.
inspo - майстор
naswel не е тайна ,керемидките съм ги правил от гипс .

kasmet4e засега ми е само като хоби ,но нищо не се знае .
te_dda - специалист
в едно филмче вчера гледах една страхотна момчешка къщичка на двора - дървена розова ,с перденца ,вътре диванче, кухня с маса столове.....направо супер романтично, как съм с мечтала като дете за такава къщичка :) :) ....само да имаш двор да я сложиш и кой да я направ, разбира се :)...ама така като се замисля от това настина и бая пари могат да се изкарват....
argonavt - специалист
inspo написа:
kasmet4e засега ми е само като хоби ,но нищо не се знае .
Браво ! Много хубави стават! По-нататък може да те вземем във фирмата да правиш макети на нашите. :)

Имам една препоръка - загледай се , в повечето къщи когато втория етаж излиза над първия , то той се подпира с подкоси. Ще стои по-истински. :) Още веднъж - браво!
rockwall - майстор
:shock:
БРАВО

много добре изпипано

мебелите и те ли са от фибран ?
inspo - майстор
фибран е само основата на къщичката , пейките масата и буренцето са от дърво , има и медни елементи .
zmeios - специалист
Страхотно е!

Искам само да питам, колко време ти отне като работа всичкото? Въпросът ми не е комерсиален, а и съм скептик по отношение възможността да ги продаваш И да печелиш от тях... Просто ми е интересно какво е личното вложение. Имам си художник в семейството, ясно ми е че е много ;)
Ivcheto - напреднал
Много хубава се е получила .. ако се решиш да правиш още ги постни .. :roll: :roll:
didobest - помощник
Наистина е станала "пуканка".Много ми харесва,чак ми идва и аз да пробвам нещо подобно.
Керемидките и дървото със силикон ли ги лепиш?
inspo - майстор
Използвах на хенкел момент супер фикс ,а след това си взех мастер кол (в туби като на силикона са ) и двете лепят еднакво добре ,но второто е доста по евтино .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Следващата къщичка от фибран" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: