Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
сола 180 - специалист
chapara написа:
Това за захващането във фугата е направо лаишко,първо във средата между фугите ,второ има си дюбелпирони,трето има и монтажни лепила. :roll:
Лаик си ти.Пак бързаш да плямпуриш.
Дюбел-пирони и у наше село има ама не става.Ако беше виждал подобен профил нямаше да се излагаш.
Не позволяваш никой да знае повече от теб нали.

Та кво не хареса на захващането м/у фугите????
solo5 - майстор
сола 180 написа:
На мен не ми харесва.
За мен фугата е слабо място, от което може да тръгнат проблеми с влага и мухъл зад плочките
според мен това се прави само от хора, които не си държат на името и искат да не губят от "ценното" си време
много е лесно да завиеш винт във фугата
Аз съм на същото мнение като Чапара - Или пробиваш или лепиш (най-добре ако може)
Милен - майстор
А производителя съветва направо да се коват с пирони :-D
http://www.nolina.bg/index.php?id=72

Дават максимално разтояние между летвите 30см а от снимките в темата изглежда доста паянтово с един-два профила.
сола 180 - специалист
solo5 написа:
За мен фугата е слабо място, от което може да тръгнат проблеми с влага и мухъл зад плочките
Вярно е Соло зад твоите плочки (първите де) може и да влезе влага, пък знам ли и вторите как са лепени :lol: .
А с дюбел-пирона не е ли пробита плочката???Или там е друго щом го казвате вие ......аре метла.
Правете си ги както си знаете, моите си стоят от годни и нито са паднали нито има влага ЗАД плочките :lol: :lol: :lol:

Айде вижте линка на Милен да видим кво ще се изцепите тогава

"ПИРОН,такер или лепило"
MaistorqgA - специалист
сола 180, тези явно не са монтирали маи такова нещо, и не знаят че като се слага с д-пирон в долния краи отваря и става грозно,а за фугите аз и уд профил го хващам за тях и досега съм нямал проблеми
chapara - майстор
То за това са много хубави тези Форуми,за да може да разберат хората как се прави,нали така.Е нека някой да ми захване UD-профил с винт във фугата,па тогава не искам да казвам какво ще му се случиИзображение

И защо ти отваря MaistorqgA,защото няма кой да разпробие профила предварително с нужния отвор лиИзображение

И защо ли ме занимавате с глупостиИзображение,аз изказах своето мнение,също и за лепенето,нека всеки си го прави както пожелае,а също обяснението в линка на Милен за пироните не се отнася за стени облицовани с фаянсови плочки.

Не е вярно ,това че все аз трябва да съм прав,изказвам логично мнение,на което държа,но не карам никой да го спазва зорлем.

Също така държа на добрия тон,това се отнася за г-н Метлата.
Gladiator_BG - специалист
solo5 написа:
сола 180 написа:
На мен не ми харесва.
според мен това се прави само от хора, които не си държат на името и искат да не губят от "ценното" си време
много е лесно да завиеш винт във фугата
Аз съм на същото мнение като Чапара - Или пробиваш или лепиш (най-добре ако може)
напълно те подкрепям ... правихме на един юнак такава баня смо че стени а не таван и според мен толкова паянтаво стоят тея платна ... че някоя вечер ако влезе пиян да се отрезви малко със студен душ - при първото залитане е направил някоя беля със стените ... летвите отзад съм ги хващал през 40 санта но въпреки това пак ми се вижда нестабилно ...
правена е с летви щото конструкцията за кнауф ми се видя скъпа ...
jekasus - майстор
Пак водите безсмислени спорове. Кой как иска да закрепва профили за пвц-таван -с пирони, копчета, рапиди или дюбел-пирони. Просто сложете силикон зад профила и толкоз,коства само половин-туба силикон и 2-3 минути работа за една средна баня.
сола 180 - специалист
Чапар аз също съм за добрия тон ама не искам Ти да си похлупак на всяка манджа.Уважавай мнението на другите и бъди по-скромен в оценките си на направеното от другите.Нека питащите сами да преценят кой метод да изполват.
chapara - майстор
сола 180 написа:
Чапар аз също съм за добрия тон ама не искам Ти да си похлупак на всяка манджа.Уважавай мнението на другите и бъди по-скромен в оценките си на направеното от другите.Нека питащите сами да преценят кой метод да изполват.
За това ,че след моя дискусия разговорите приключват ,не е мой проблем,доказвай добрия си тон и няма проблем.Никога не съм имал желанието да съм Похлупак,а защо ставам сам си задай въпроса .хайде че се не успамихме ,ами се у......ме :wink:
Мене не ме гонят амбиции за самодоказване ,няма за кога ,доказъл съм се :roll: :wink:

Тема "Изграждане на таван с PVC панели в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: