Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Spokoiniq - майстор
Намираш някакъв водомер и го свързваш вместо лирата, едно парче тръба и малко фитинги.Ако върти ще се изненадам :wink:
Чаро - Акълия
Нема такъв филм. Запушен тройник при щранга? :?
naskov - майстор
Аз защо ли си мисля, че на горното кранче като няма какво да натисне палеца не пропуска :?
filmatoplo - майстор
Когато палеца е навън -крана пропуска .Имал съм случай на неразпробит кран , ракор ,и тетка - поотделно разбирасе :wink:
Antonii - майстор
Ако имаш проходимост отвсякъде включително и от щранговете към лирата. Тогава помоли комшиите които са на този щранг да си спрат замалко лирите и ако тогава тръгне твойта, то проблема не е при теб.
Просто трябва да се оправи хидравличната настройка на инсталацията, която при такива ситуации когато всеки си прави каквото си иска винаги се нарушава.
Между другото преди това имал ли си лира в банята, или е било само щранг?
G.M. - напреднал
Сутринта ставам лирата студена.Прибирам се от работа а лирата неможеш да я пипнеш.Преди да монтират новата пак бяхме с лира ,която никога не е правила проблем.Сега я чакам да спре и ще пиша веднага.
Невярвам децата да са обезвъздушавали.
Благодаря на всички отзовали се!
filmatoplo - майстор
Котка имате ли -тя е майстора :wink:
idakieff - специалист
на кой етаж си ако си на пред последен или последен е възможно да те отминава и да върти само през луфта тс. през въздухо събирателната тръба, на последния етаж трябва да има един кран (ЛУФТ ВЕНТИЛ)на подаващата която отива към тавана който трябва да бъде съвсем леко отворен
а относно монтажа направо е смешно поне ти е зел малко пари ама незнам дали си заслужава

Тема "Проблем с лира за баня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: