Всичко за дърводелството
peshev-ko - специалист
rum_sz,rum_sz,пипали ли сте дърво,или прас! на гугъла иии... компетентни като в постовете на останалите :x :x :x
Guilty - напреднал
Да разбирасе че ще снимам всичко подробно :-D само да се постопли малко че не е работа на тоя студ както го дават - 23 С тея дни... :cold:
androdd - напреднал
Снимката на бюрото ми изглежда много подходяща за сваляне на реалните и размери и пропорции. Прикачил съм архивиран pdf с описание на процедурата.

Прикачен файл

Scaling furniture.part1.rar
(250 KиБ) Свален 206 пъти

Прикачен файл

Scaling furniture.part2.rar
(250 KиБ) Свален 199 пъти

Прикачен файл

Scaling furniture.part3.rar
(220.22 KиБ) Свален 232 пъти
Guilty - напреднал
Благодаря androdd струва ми се инеренен начин само проблема е че много много не го владя английския :wallbash: ще хвана някои да ми го преведе... иначе аз съм си намислил некви размери според стаята...
Guilty - напреднал
вижте тази плоскост дали ще мога да намеря такава... горе долу знаете ли цени? старото ми бюро го правихме с плоскости които от горе са гладки мисля че им викат МДФ...

Прикачен файл

dyrvo.jpg
dyrvo.jpg (147.64 KиБ) Видяна 3454 пъти
androdd - напреднал
Тази плоскост ми прилича на шперплат - отстрани се виждат слоеве. Е тук http://www.lessocenter.com има всякви плоскости. Хората са готини и винаги са готови да се поровят из купувете матерял, за да си подбереш каквото ти трябва. Шперплата е с размери 250х125см и цени между 30 и 50 лв на лист в зависимост от дебелина и качество. Ако им е останал от руския брезов шперплат ти го препоръчвам - много е добър.

Тема "уникално бюро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: