• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
vipltd - специалист
Наистина ,при нас няма заварки.Всичко е на гъвкава връзка,на
болтове,гайки,видии.Конструкцията е поцинкована.
Местата на връзките са обозначени от завода още.Всички свързващи
елементи си идват в комплект с конструкцията.
Иначе нищо против заварките нямам,кой как иска така да си прави.
Каня Аргонавт да види връзките,ако му имате доверие.
argonavt - специалист
Стефане , аз си гледам от мойта камбанария и наистина ако имам интерес бих се разходил не само на 500 км . Разбира се , че ще го съчетая с нещо. Дори и да смяташ , че нищо не може да те изненада , на място се получава много повече информация.

vipltd, Благодаря за поканата . Планувал съм да те посетя , но трябва да отделя поне два дни . Пиши ми къде имаш обекти , за мен също е интересно.
Стефан - майстор
vipltd написа:
.
Както и очаквах, снимки няма. Аз вярвам единствено на себе си. Не и на подставени лица. Иначе, когато си отида , нищо не ми пречи да дойда и до Хасково. Твърде възможно е да обменим опит.
Последна промяна от Стефан на съб фев 13, 2010 2:19 pm, променено общо 1 път.
argonavt - специалист
Стефан написа:
vipltd написа:
.
Както и очаквах, снимки няма. Аз вярвам единствено на себе си. Не и на подставени лица. Иначе, когато си отида до Пловдив, нищо не ми пречи да дойда и до Хасково. Твърде възможно е да обменим опит.
Не знам с какво съм заслужил квалификацията "подставено лице" , но аз не съм убеден ,че обектите на колегата са в Хасково . Дори и да има там изпълнени къщи , то те са завършени - не са интересни.
Стефан - майстор
argonavt написа:

Не знам с какво съм заслужил квалификацията "подставено лице" , .
Това ти си знаеш. Защо не пишеш в профила от къде си? Аз очаквам само едни прости снимки на връзките на металните елементи. И което едва ли ще получа. Защото тогава ще лъсне голата истина на измамата.
argonavt - специалист
Стефан написа:
Това ти си знаеш. Защо не пишеш в профила от къде си? Аз очаквам само едни прости снимки на връзките на металните елементи. И което едва ли ще получа. Защото тогава ще лъсне голата истина на измамата.
Аз цял сайт съм дал , но ще пиша и от къде съм . :)
За снимките си прав , че може да се направят и да се пуснат , но това зависи само от колегата. Аз писах мойта гледна точка. :)
Стефан - майстор
Сори. След поста ми разгледах твоя сайт.
vipltd - специалист
Стефане,виж на детайли от сайта ни,ако не ,ще се помъча да кача снимки на всички детайли и връзки.
Да си призная ,дори и флекс за рязяне не се използва при монтажа.
Аргонавт,последното ни участие в БГ е Берлин парк Витоша с
материали.Предстои старт на 28 вили,ако не измрем от глад тази зима.
Стефан - майстор
Видях нещо. Все още ли твърдиш, че никъде няма заварки?
единак - специалист
Бат'Чефо... Випа и мен ме покани, да знаеш. Поне да не се съмняваш, че и аз съм подставено лице.

Някъде май го дискутирахте, ама не си спомням ти точно да отговори как ще си решиш проблема с конденза и топлинното разширение. Пак някъде там набързо се попрехвърлиха и предимствата на подвижните връзки в точно тия строителни условия.

И само да ви кажа какъв сняг има на моя обект...леле майко. От едната страна покрива е почти напълно изчистен, от другата има метър и половина навята пряспа....
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Пасивна къща изпълнена с метална конструкция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: