• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
pipbel - майстор
Ама споко
Последна промяна от pipbel на пет юли 09, 2010 2:05 pm, променено общо 1 път.
bulhomes - напреднал
Помисли дали няма как да закачиш телевизора над камината. Няма да стане като на снимката, но... -
Изображение
междин - напреднал
Една идея да поставиш LCD-то над камината. Може за втората камина :o

Извинявам се за качеството на снимките.

Прикачен файл

kamina.JPG
kamina.JPG (26.35 KиБ) Видяна 6282 пъти

Прикачен файл

kamina_2.JPG
kamina_2.JPG (33.45 KиБ) Видяна 6282 пъти
pipbel - майстор
:cool:
Последна промяна от pipbel на пет юли 09, 2010 2:07 pm, променено общо 3 пъти.
donnna - специалист
докторе, евала... ще ти съживя малко темата.

скоро не бях влизал във форума поради липса на време.

аз съм на твоя хал от 20 г. карам я по-бавно, щото и къщата е по-голяма и парите са по-малко :-D

много ме заинтригува този таван в банята - окачен PVC таван (на Нолина) - може ли да ми кажеш от къде го купи и малко по-подробно да обясниш монтажа, щото аз майстори в моята къща не пускам....

ако дадеш и линк - златен си!
pipbel - майстор
Не знам откъде си. Аз ги взех от дистрибутор на Нолина за Варна. Питай ги http://www.nolina.bg/index.php?id=41#4

Монтажа не е голяма философия. Избираш си подходящи окрайчващи профили, лепиш ги за горния ръб на последната плочка (аз използвах най-скъпото лепило Бизон дето ми предложиха, не помня име), режеш със зегето (точно мерене трябва и режеш 1см по-малко), слагаш, напасваш и..това е.
Отгоре сложих 5см фибран за ТИ, с конвектор Адакс 600Вата съм в банята, винаги е комфортно.
donnna - специалист
с риска да се приеме като спам по темата и с хиляди извинения към доктора - намерих дистрибутора на Нолина за Бургас... исках да видя всичко с очите си и да го пипна, а не само на снимка...

влязох в склада - имаше само 7-8 см. ламели, а 25 см. - тц!

в офиса имаше две кукли с маникюри.... питам ги за 25 см. ламели - няма! ами колко ви трябват - викам - за 1 баня - а те оттегчено уффф, ами ако беше за количество - да ви доставим....

то ако търсех 1 камион - щях да ида в Стара Загора....

меко казано съм бесен....
pipbel - майстор
Малко да посъживя задрямалата тема с няколко снимки на мазата/битовка която доста понапредна.
Макар че темата съвсем скоро ще я затварям, понеже след като стаите са на 98% готови , а коридорите, мазата и тав.стая на около 80-90%
мога с гордост да обявя че оттук нататък майстор (за работа) в къщата ми няма да стъпи :!: :cool:

Виж отвън по фасадата и двора работа още бол, но има си съответните раздели за това.

Мазата се очертава да бъде една от фаворитните ми локации, особено лятото, супер хладничко е по това време. :)

Прикачен файл

SS852803_1600x1200.jpg
SS852803_1600x1200.jpg (67.45 KиБ) Видяна 5421 пъти

Прикачен файл

SS852791_1600x1200.jpg
SS852791_1600x1200.jpg (67.14 KиБ) Видяна 5421 пъти
Последна промяна от pipbel на съб юли 10, 2010 11:45 pm, променено общо 1 път.
АЛФ - напреднал
pipbel, поздрави за това което си направил, и правиш. Искам да те запитам, какво е мнението ти за керемидите ЕВРОПА на Стралджа, защото искам да покрия моята къща с тях. Не ти харесаха, та на втория строеж ги замени с Тондах, или дай съвет за марка керамични керемиди? Успех!
pipbel - майстор
Не че не ми харесаха Европата, засега нямам оплаквания.
Ама като попаднах на Тондах, еее друго си е.
Звънкат като го почукнеш. И фаца си имат и трудно се чупят.
И както знаеш има и голяма доза късмет - дали си улучил добра партида, повече важи това за Стралджа-та мисля.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Тема "Строителство - епизод 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: