• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sasooooooooo - "специалист"
neillmakoli написа:
Привет, гледам техномаркета са пуснали промоция на двд НЕО за 35 лв, та искам да ви попитам някои неща
:?
Каква му е максималната резолюция която може да изкара на ЛСД ТВ ДЕУ(1440Х900 резолюция му дават) и с какви кабели?
Дали може да изкара поне двд резолюцията 720Х576?
Имам го същото в къщи. Изхода освен Скарт е и с камбанки. С дискове съм нямал проблем, но от флашката избирателно пуска филми или не :? Субтитрите също са избирателни, някой път ги зарежда, друг път не :?
Още първата седмица ходи на ремонт /за три/. Когато работи 15мин., видеото се губеше. След ремонта е добре, освен горе посоченото.
Субтитрите са в два режима. Моя ТВ е като твоя 19' и се четат спокойно.
Не чете някой от посочените формати, HD - ъпсурд.
За тея пари според мен си струва :?
mitko_rupite - специалист
Аз такъв Проблем немам като на "sasooooooooo "

Тва което се ЧЕТЕ от ФЛАШКА се чете и от ДИСК
и което не върви на Флашка -- не върви и на Диск .!!!../пробвал съм го 5,6 пъти -- и не ми се харчът повече дискове ..../

------------
Размера на Субтитрите НЕМОЖЕ да се УВЕЛИЧАВА !!!
Удуш от Дистанционното може да Избираш ДВА Размера --- но като Ги сменям -- си е едно и също !!!!!
Може би е от Телевизора или пък Незнам -- за тва забравих да питам в Техномаркет ...

.
На теб ли да вярвам или на очите си? :?
ArturDent - Почти Безобиден
Сашо проблема при теб е чете бавно от флашката.
Накратко, ще ти го обясня като програмист.
Софтуера на устройството тръгва да чете видеото или субтитрите. Програмиста се е застраховал - "ако това не стане за 2 сек. - няма да стане изобщо." Това се прави за да не "забива" при скапани файлове.
Демек като му изтече времето което е задал (таймаут-а)- пуска к'вото може. Номера е че флашката е доста бавно устройство. Може и самото USB на ДВД-то ти да е бавно.
Пробвай да изтриеш всичко на флашката и копирай само филма, чиито субтитри не тръгват винаги. Може и да тръгне. Това е един вид дефрагментация. (стандартната няма да ти свърши работа).....
Пробвай с друга флашка или външен USB HDD. Връзката (интерфейса) е същия но HDD e доста по-бързо.

П.П. Преди време бях пуснал една тема Как да си направим мултимедиен център?, може пък на някой да му свърши работа.
ArturDent написа:
Пробвай да изтриеш всичко на флашката и копирай само филма, чиито субтитри не тръгват винаги...
Като че ли и аз бях стигнал до този извод :?
Прегледах и темата ти - много е хубава.
zmeios - специалист
mitko_rupite написа:
Тва което се ЧЕТЕ от ФЛАШКА се чете и от ДИСК.
Вярно е - тия проблеми чете / не чете са от качеството на фърмуера на устройството, от скоростта на четене, и от процесора (повечето по-стари евтини плеъри не издържат на сметките на 'модерните' кодеци, оттук и впечатлението че TSVid не работи -- то работи, ама не смогва и почва да прескача кадри)
  • 1
  • 2

Тема "Питане за двд НЕО" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: