• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
milko_do - специалист
Хората не са те излъгали, метална конструкция трябва да има особенно ако плота не се захваща към метални планки в бетонна стена да речем. При мен понеже е единична тухла и горе-долу същия размер на плота, задължително ще трябва да поставя и алуминиеви крачета на "Хафеле", което всякак си се опитвах да избегна :sad:
miuivaniui - помощник
Виж за закрепването още не съм се замислял, няма ли да стане да речем с някакви конзоли хванати с дюбели в панела
milko_do - специалист
Ами то закрепването е водещо се оказва :( Има и едни Г-образни профили които се закрепват за дюбели или планки в стената, но много зависи от какво е стената, колко е дебела и най-вече колко напред излиза плота (щото ако решите да го ползвате като в рекламите на водка "Флирт" :wink: може иначе да се озовете на земята)!
Теди - специалист
Със същите Г-образни профили съм монтирал гранитни плотове без проблем.
Хватката е вертикалната част която се хваща с дюбелите да е под плочките! Първо закрепи носещите плота профили леко вкопани на ниво мазилка (и хванати с дюбелите) след което плочките минават над тях и остава видима носещата хоризонтална част. После може и рекламата на "Флирт" да пробваш след монтажа на плота спокойно - гаранция! :wink:
miuivaniui - помощник
@ Теди: В магазина на Форма-Д не изработват плотове по поръчка.
Еййй, направо луднах с тоя плот, толкова ли е нестандартно това нещо - светло лилав плот за мивка за баня по зададен размер, че не мога да открия такова жувотно в София. Ще изчакам Стройкото да видим там какво ще кажат
Теди - специалист
Плотове не, но плоскост която да я обработи някой достатъчно голяма :roll:
  • 1
  • 2

Тема "плот за мивка в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: