Монтаж, топло и звукоизолации.
denizaet - напреднал
Здравейте на всички, искам съвет от вас във връзка с премахването на две стени не много големи в апартамента който е панелен. Става вапрос за тристаен апартамент на 1 етаж, а над мен има още 8 етажа. Двете стени образуват ъгъл,едната стена разделя кухнята от тоалетната, а на другата /тя е широка колкото вратата, незнам да ли се води стена или нещо друго/ е вратата на тоалетната,но касата на вратата е матална и незнам дали може да се маха, така като гледам не са дебели стените и доколкото съм запозната не би трябвало да са носещи. Целта ми е да разширя кухнята като махна тоалетната .Незнам дали ме разбрахте , на немога да кача снимки на които се опитах да скицирам апартамента и това което искам да направя,защото като намаля размера на снимката ми я обръща в растерно изображитие незнам защо.
ribnikolaevi - майстор
Бих могъл да ти отговоря направо, но поради сериозността на темата ще го направя, след като качиш снимки и поне скица. Аз лично трябваше да заверя проект и конструктивно становище в общината при изпълнението на подобно упражнение (мили съседи :x ).
Ако очакваш подобни проблеми по-добре вземи мерки предварително, в моя случай служителката в общината беше мила и прие документите ми следварително, което не винаги е практика.
denizaet - напреднал
ribnikolaevi мерси за бързия отговор, но нещо немога да кача снимки защото са с голям размер. Като реша да намаля размера с подходящата програма /препоръчана от съфорумец от този форум ., като съм прочела всичко за качване и намалямаве на размери и съм гледала стъпка постъпка как се прави/ , незнам защо но от разширение jpg на снимките ми се обръщат в разширение "растерно разширение" и немога да ги кача. Незнам защо се получава така не съм много на ти скомпютрите и немогада се оправя.
tysonlkr - специалист
denizaet написа:
Като реша да намаля размера с подходящата програма /препоръчана от съфорумец от този форум ., като съм прочела всичко за качване и намалямаве на размери и съм гледала стъпка постъпка как се прави/ , незнам защо но от разширение jpg на снимките ми се обръщат в разширение "растерно разширение" и немога да ги кача. Незнам защо се получава така не съм много на ти скомпютрите и немогада се оправя.
Не ти трябват никакви програми. Използвай "пейнт" и той върши работа в случая. Отваряш си снимката с пейнта :arrow: меню image :arrow: опцията stretch/skew :arrow: от stretch намаляш процентно по хоризонтала и вертикала (препоръчително е да пишеш еднакви проценти). Успех :!:
denizaet - напреднал
Опитах какво ли не но проблемът е че променя самото разширение на файла и не ми резрешава да го кача в системата. Ох незнам какъв е проблемът. Преди време съм качвала снимки но такова чудо не е било.
ribnikolaevi - майстор
Между другото, нямаш ли и един комин, който като е монтиран и заема място по-голямо от 60х60 cm. Ако ще буташ, ще се тресе у Вас и ще вдигаш пушилка, замисли се и за това коминно тяло.
denizaet - напреднал
Аз съм махнала комина и съм усвоила кухнята с балкона, но мисля да я разширя още
ribnikolaevi - майстор
А тоалетната отива в мястото за пералнята ли?

Промяна:
Между другото, ако си отворена за идеи, това че си на първия етаж благоприятства и други интересни решения на разпределението.
Последна промяна от ribnikolaevi на чет яну 28, 2010 1:37 pm, променено общо 2 пъти.
KIBRIT - специалист
Тук задай по-малък размер на снимките !
http://picbg.net/login.php
denizaet - напреднал
KIBRIT мерси много за линка успях да ги кача. За сега ще ви копирам така линк към снимките че незнам как се дава дирестен достъп. http://picbg.net/view_folder.php?f_id=34718&page=1.
ribnikolaevi . Аз още обмислям варианти и единият е тоалетната да отиде в килера, а нанейно място да е пералня и съдомиялна. По пренцип аз винаги съм отворена за идеи тана че ако ти се дават давай.

Тема "Премахване на стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: