Монтаж, топло и звукоизолации.
denizaet - напреднал
А то взе че става копирането с ленка. :supz:
simeonov_74 - специалист
denizaet написа:
но нещо немога да кача снимки защото са с голям размер. Като реша да намаля размера с подходящата програма /препоръчана от съфорумец от този форум
Прати ми ги на e-mail simeonov_74@abv.bg или на skype simeonov_74 и ще ти ги намаля
denizaet - напреднал
simeonov_74 благодаря за предложението но аз вече дадх линк където съм ге качила.
prascho - майстор
Събори тавана, пусни съседите от горните етажи и в твоя дом ;) .
denizaet - напреднал
prascho благодаря за съвета не се бях сетила за това оригинално ришение добре че те има :)))
zmeios - специалист
Каквото и да решиш да правиш, ЗА Бога, на първи етаж --- непременно иди до общината и вземи скици първо, да ги погледне специалист. Може да утрепеш някого иначе.

Скиците не са скъпи, а ако напукаш носещите на блока, ще ти излезе скъпо, вярвай ми.
Iliev Labs - специалист
denizaet, не виждам снимки.
Оправи си линка.
denizaet - напреднал
Ох ми не знам защо не виждаш нищо аз като влезна директно от него ги виждам две са. Знам ли какво да направя. Извинявам се.
ribnikolaevi - майстор
Първо да попитам от кой тип жени си? Мислиш ли, че кухнята е нещо мръсно, в което само ти влизаш, трябва да е завряно в .... и да е много скрито и малко като килер? Или това е мястото, в което се събира цялото семейство (когато изобщо се събере цялото)? Ако клониш към втория тип, помисли за следното:
Да направиш хола на дневна? Готвене, хранене и мека мебел в хола. Печелиш още една стая (спалня), т.е. настоящата кухня става на стая, холът поема функциите на дневна, което е всъщност най-голямото помещение в твоя апартамент.
Питах на кой етаж си, понеже имаш повече опции за решението на проблема с ВиК.
Решението пералня със сушилня на мястото на сегашната тоалетна и тоалетна в килера е решението, което в момента осъществявам в моя апартамент (доста подобен на твоя). Ако искаш, може да обменяме идеи. Но освен това остана място и за гардероб.
Ако ти харесва идеята по принцип ще споделя подробности (примерно решението на ВиК).
Със стените се оправих, защото самия аз съм конструктор и веднага намерих колега, който да ми подпише.
denizaet - напреднал
ribnikolaevi нямам възможност да местя кухнята в хола защото вече съм правила основен ремонт на хол, спалня, детска останаха баня, коридор и кухня която започнах, но поради липса на финикийски знаци бях замразила. Аз имам някои основни за мен шкафове и мивка, но сега искам да я довърша и ми е тясно нещо там. Ще се радвам ако споделяш идеи даже да са със снимков материал.

Тема "Премахване на стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: