Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
jameson_2001 - специалист
Здравейте колеги ! До преди 3-4 месеца бях свалил една програма за разкрой на мебелни плоскости- "Plan IQ cutting optimizer", но се наложи да преинсталирам уин-а и я загубих :sad: Опитах се да я сваля отново, но не мога да я намеря по торент тракерите. Някой може ли да ми даде линк ? [-o<
mitko414 - специалист
Бях на път да пусна линк за кракната версия, но се спрях.
Не съм твърдо против използването на пиратски софтуер, но смятам, че архитекта трябва да си купи Autocad-a, адвоката -- Сиела или Апис, и т.н.
Смятам, че ако ще използваш един платен софтуер за търговски цели ("ще правиш пари с него"), трябва да си го купиш, иначе все едно работиш с крадени инструменти.
mitko414 - напълно съм съгласен с теб, но при мен е по скоро хоби. Правил съм и на приятели, поради тази причина не ми се плаща за оригинална версия :? !
mitko414 - специалист
OK, ако е за "домашна" употреба и ти върши работа версията 2.6.7, заповядай.

Има я и тук.
Мерси, Митак - точно тази версия използвах преди :2thumbs: !
bai_bradyra - специалист
mitko414 написа:
Бях на път да пусна линк за кракната версия, но се спрях.
Не съм твърдо против използването на пиратски софтуер, но смятам, че архитекта трябва да си купи Autocad-a, адвоката -- Сиела или Апис, и т.н.
Смятам, че ако ще използваш един платен софтуер за търговски цели ("ще правиш пари с него"), трябва да си го купиш, иначе все едно работиш с крадени инструменти.
Що бе Митак. Както казва ИнжИнера: Секса и софтуера са най-добри безплатни. :lol:

Тема "Програма за разкрояване ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: