Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
chapara - майстор
Изображение
te_dda - специалист
е както казах това беше направено много години след като беше направена банята със сифона по средата и искахме преграда като душкабина , за да не се мокри цялата баня..иначе другия вариянт беше да се кърти пода, което е немислимо.. общо взето временен няколкогодишен вариант..сега при нов ремонт естесвено нещата ще се променят генерално и не си мисля изобщо за дупки и тунелчета :) :)
сори, ако с мнението си възмутих професионалните ви виждания :lol:
chapara - майстор
te_dda написа:
сори, ако с мнението си възмутих професионалните ви виждания :lol:
Нормалните ни виждания,а в случая става въпрос за баня без плочки :wink:
zandor - специалист
Въобще не пипай Ф110ката ами поразкърти замазката и си сложи едно у50 на 50ката и си изкарай втори сифон..работа за 1час е. ПОсле замазката можеш лесно да я възстановиш...
Като гледам в другото мокро помещение не знам кой е прокарвал полипропулена ама да гънеш с нагряване тръба 110 за да минат две 20ски полипропилен си е .......мърлява работа, аз лично бих се притеснил да го оставя така!!!
sasooooooooo - "специалист"
Едната стена защо са я оставили незамазана?
сола 180 - специалист
Абе тея майстори от 19-20 век няма да се отучат.До кога ще дупчите бе? Или купили сте дрелка трябва да се ползва.

Аз съм за 2 сифона.Прокопаваш снаждаш с у-разклонение на фи 50 и си ОК.
здравеите много ви благодаря за мненията ... значи за сифона наистина ще е добре да се прекарат два, за да не си усложнявам живота по нататака.
за стената коята няма замаска не можах да разбера за коя имате предвид но ако е тази дето си мисля тя е цялата от бетон (калкана) и просто не е довършена .. има и о6те стени които трябва се изградят, като тези в банята и тоалетната , които ще затворят водопроводите .

относно кривата тръба ф110 е крива защото на долния етаж стената е малко по на ляво.

и аз да ви кажа честно като гледах как строят тия хора сякаш бяха начинаещи ,защото те нямаха ясно изразена методика и систематика на работа. защото лятото правихме банята в нашите и момчета които работеха бяха мноо добри организирани .На третия ден ве4е я ползвахме

:lol:

за съжаление е много студено тия дни :? и не сам ходил да видя как стоят нещата (едва ли има някаво развитие) но утре смятам да отида и ще направя малко снимки да кача..
sasooooooooo - "специалист"
за стената коята няма замаска не можах да разбера за коя имате предвид но ако е тази дето си мисля тя е цялата от бетон (калкана) и просто не е довършена ..
Че не довършена е ясно, но защо са сложили контактите? :? Да не би мазачите да ги облепят с тиксо и да мажат около тях :shock: ?
Иии тука си говорим на "Ти". :)
В Лазур ли си? Да знаеш, че е мнооооого шумно.
сола 180 - специалист
Абе морски, таралежа който си си сложил в гащите с това ново строителство ,ще става все по-голям и по-бодлив ама това ще стане ясно.
Пиши и псувай.Ние ще помагаме .
да сложили са контактите и са ги облепили ,уж защото им трябва ток

не това не е лазур (не ми е по джоба да живея в лазур) това е до велека в изгрев.

то е ясно че много ще псувам. :-D

Тема "почвам да обзавеждам апартамент който е на тапа ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: