Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
sasooooooooo - "специалист"
Поздравления, че всичко сам си си направил.
Помощника го видяхме, а майстора? :?
dundurma - специалист
бравоооо много е хубаво.само с този бойлер си си вкарал автогол-личен горчив опит.
peter_m - специалист
относно бойлера - ами голямо мислене беше. Първо баща ми щеше да ме набие ако си купя бойлер, който не е нераждавейка, затова се охарчих +200 лв за неръждаем водосъдържател, а за електрониката - взех я заради възможноста да си настройваш бойлера кога да се включи и изключи. Иначе и на мен не ми вдъхва много доверие. Залепих всичко около електрониката със силикон, за да не влиза влага. Дипломат взех заради двойната изолация. Дадох 470 лв за бойлер ... времето ще покаже. :? На първа проба всичко е наред.

ето и няколко въпроса:
1. дайте идеи как да направя парапетите на терасите (виждат се на снимките). За сега са просто отляти с бетон. Вариантът с камък (както на прозорците) не ми допада (заради тежеста и цената), с плочки някак си не ми харесва. Други идеи ?
2. така стана, че ел. таблото е за вграждане, но се наложи да го монтирам отвън (не ми се коментира защо така стана, но каквото е - това, нямам намерение да го махам). предложете нещо, с което да "замаскирам" страните му. прилагам снимки.
3. ревизионния отвор в банята - нестандартен размер - тесен и дълъг - решението - вратичка по поръчка. Обаче първо цената, която ми казват ми се струва нереално висока и второ с вратичка ще стане още по-тясно ( толкова тясно, че да не може да се завърти ключ ако трябва да се смени нещо). Мислих си замо за рамка с някакво непрозрачно стъкло, която плътно да поставям в отвора. Има ли други варианти ? Слагам снимка.

а да, ето го и майстора :)

Прикачен файл

IMG_1046.jpg
:)
IMG_1046.jpg (207.26 KиБ) Видяна 8458 пъти

Прикачен файл

DSC05060.JPG
табло
DSC05060.JPG (170.52 KиБ) Видяна 8458 пъти

Прикачен файл

DSC050351.jpg
ревизионен. отвор
DSC050351.jpg (127.09 KиБ) Видяна 8458 пъти
сола 180 - специалист
Ей мушморок защо не ти е пломбиран водомера бе????

Иначе браво със здраве да си ползвате жилището.
KIBRIT - специалист
Да сте щастливи в този дом и да го напълните с малки калфи...! :)
peter_m - специалист
сола 180 написа:
Ей мушморок защо не ти е пломбиран водомера бе????

Иначе браво със здраве да си ползвате жилището.
Водомера не е пломбиран, защото е само за банята. Има още един в кухнята (там е друг кръг на водата). Къщата е семейна и на всеки етаж е така. Водомера, по който се плаща водата е на входната тръба на къщата и той си е пломбиран :) Тези са само контролни, така да се каже, за да се знае кой колко има да плаща от общата сметка.
сола 180 - специалист
Нямаш грижи бе пич това беше за развеселяване.
rrusev - напреднал
Защо сте монтирали табло за скрит монтаж - открито?!!!! :? :? :? :?:
сола 180 - специалист
rrusev написа:
Защо сте монтирали табло за скрит монтаж - открито?!!!! :? :? :? :?:
Еееееее не разваляй настроението на човека де.Щом си му харесва.

Тема "Моят "ремонт"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: