Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
тото - специалист
Здравей, dundurma.

Опитах се да направя мащабна скица на жилището ти, обаче има някакво разминаване в размерите, които са дадени в твоите скици.
"Спалня или хол" 1 и 2, така, както са дадени имат общ размер на границата с вестибюла 360+340=700 см. А вестибюла, за тази стена е даден с размер 480 см. Или спалня/хол 1 / с единия прозорец/ продължава и зад "дъното" на вестибюла или аз нещо бъркам.
Мисълта ми е, че при една точна мащабна скица много по-лесно ще се ориентирате кое и как може да се разположи.
Можеш ли да нанесеш размери на тази твоя скица ?

Изображение
dundurma - специалист
да прав си,стаята с единия прозорец продължава на вътре,т.е.от осб стената на север,просто не съм го показал :datz: :datz: :datz: на общата скица.за бравих да спомена,че смятам да купувам подови климатици,които ще разполагам под или до прозорците и не е хубаво струята им да бъде възпрепятствана от мебели или поне да не са много близко пред струята.
ванко68,еди или велев могат да дадът горе-долу какво отстояние трябва да имат мебелите.
знам,че сигурно ви затруднявам с лаишките чертежи-ма толкова мога.
svetliopi44 - Чирак...
Драсни на същата скица размерите да ти направя по-добър чертеж ... ако искаш и на ръка и по скайпа ...
svetliopi44 - Чирак...
:arrow:

Прикачен файл

Antre.jpg
Antre.jpg (20.79 KиБ) Видяна 7129 пъти

Прикачен файл

spalnq.jpg
spalnq.jpg (14.64 KиБ) Видяна 7135 пъти

Прикачен файл

gostna-hol.jpg
gostna-hol.jpg (17 KиБ) Видяна 7138 пъти

Прикачен файл

dundurma kuhnq.jpg
dundurma kuhnq.jpg (17.77 KиБ) Видяна 7148 пъти

Прикачен файл

dundurma 1.jpg
dundurma 1.jpg (16.25 KиБ) Видяна 7152 пъти
Последна промяна от svetliopi44 на нед яну 31, 2010 7:35 pm, променено общо 3 пъти.
dundurma - специалист
svetliopi44 написа:
:arrow:
АШКОЛСУН ВА БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: когато дойдеш лятото имаш право на избор в коя стая да спиш и къде да мааме пържолите :lol: :lol: :lol:
svetliopi44 - Чирак...
Лесна работа са пържолките ,нема да ги мислим много ... ма нали знаеш колко съм ящен ... :lol:

обещавам в близките дни да ти нахвърлям някой идеи... :wink:
тото - специалист
В кухнята мисля, че малко тесничко ще стане, ако освен масата за хранене се сложи и "ъглов диван с малка масичка срещу телевизор".
Може би само телевизор...
Не ми допада и идеята хладилника да е до входната врата, ама ти най-добре си знаеш.

Ето една скица и от мен.
"Колкото повече, толкова повече" :)
И малко мебели...

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (72.97 KиБ) Видяна 6307 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (74.77 KиБ) Видяна 6307 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (50.45 KиБ) Видяна 6307 пъти
dundurma - специалист
тото много благодаря за проекта.ако не е нахално от моя страна били разположил в хола ъглов диван в ъгъла на прозорците,а срещу него в така образуваната ниша някаква раздвижена мебел ,на която да има телевизор,домашно кино инякакви дребни красотички.
кухнята-знам че малка,но за сега сме само двама :sad: :sad: :sad: и мисля масата да е правоъгълна(разтегателна) и когато нямаме гости да е до стената и да ползваме само едната страна.виждам че си нарисувал открити кухненските шкафове-за сега не е така,но благоверната(шефа)иска да ги разбия и да станат нещо като плот.би ли развил идеята,като днеска ще направя снимки на отворени и затворените шкафове.
до като не ме е емнал някой-НАПЪЛНО МИ Е ЯСНО ,ЧЕ ТОЗИ ТРУД,КОЙТО ПОЛАГАТЕ ЗАРАДИ МЕН СТРУВА ПАРИ,а вие го давате безплатно -за което :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
mim - специалист
върти ми се една чуденка в ума
имаш диванче и тв в антрето, холчето ти е пак с диванче и тв, чудя се защо ти е да повтаряш 2 помещения с една функция (а има и тв в кухнята!)
мисля си, е ли е възможно едната стая да стане кабинет-гостна - 2-местно разтегателно диванче, бюро и етажерките с книгите
тогава мястото на спалнята ще го определите така: коя стая е по-тиха или коя стая е по-светла. Въпреки че спалнята е място за спане, винаги е по-приятно една по-често ползвана стая да е по-светла

а тв над диванчето в антрето, няма да има кой да го гледа, ще е над главите ви на най-удобното за сядане място
dundurma - специалист
аз за това искам идеи от вас,защото честно не мога да си го представя,а пък и да има място за сядане и лягане,тъй като ми е приятно да имам на гости готени хора.ей го на светльо пича-тоз мръсник,още от как се запознахме си паснахме и живот и здраве лятото ми е на гости.не е въпроса да ли човек може да си плати и хотел,а в това да си прекараш приятно с хубава компания .
ето и обещаните снимки

Прикачен файл

IMG_2397 [800x600].jpg
IMG_2397 [800x600].jpg (76.72 KиБ) Видяна 6253 пъти

Прикачен файл

IMG_2400 [800x600].jpg
IMG_2400 [800x600].jpg (70.71 KиБ) Видяна 6253 пъти

Прикачен файл

IMG_2404 [800x600].jpg
IMG_2404 [800x600].jpg (62.08 KиБ) Видяна 6253 пъти

Прикачен файл

IMG_2396 [800x600].jpg