Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
naasko - специалист
Здравейте, в тоалетната си скалъпих този таван и имам идея и в банята да го направя такъв. Въпроса ми е ако го лакирам ламината с яхтен лак и го поставя в алуминиеви профили дали ще издържи на влагата
http://prikachi.com/files/1329881F.jpg
sasooooooooo - "специалист"
Съжалявам, но не се връзва с интериора ти. Така или иначе, след време ще провисне.
dundurma - специалист
sasooooooooo написа:
Съжалявам, но не се връзва с интериора ти. Така или иначе, след време ще провисне.
сашо,ако ламината е залепен за профил,няма да висне.по ме притеснява,няма ли да сенамокри от парите.
BanoTheWolf - специалист
Мен ми допада таванчето, само обаче да беше друга шарка ламината. Предполагам това ти е останало и си решил да го употребиш :) Мисля, че за в банята няма да ти върши работа този вариант :|
simeonov_74 - специалист
Страхотни плочки на стените и никакво цветово съчетание между стени таван, но въпрос на вкус. За банята аз също го отхвърлям категорично. Най удачният за мен вариант е влагоустойчив картон, лунички и добър вентилатор, монтиран кеф ти на картона, кеф ти на самото коминно тяло :wink:
naasko - специалист
Да остана ми ламината и реших да го оползотворя и за сега 1 година вече няма деформации. Иначе кой ти гледа нагоре като си върши работата :-D
Просто ми се иска нещо по нестандартно за таван, но и устойчиво. Също така искам да сложа поне 2 аспиратора или както се казват, но какви тръби и колена трябва да използвам ? Сегашния отвор е абсолютно нестандартен и затова не ме притесняват диаметрите
Gladiator_BG - специалист
даже и показно ... ЦЪК
слагаш една мека връзка над тавана ... и си монтираш един вентилатор да вади парата на вън
Crafty - специалист
Аспиратора само ще ти проветрява помещението, но винаги ще кондензира влага по повърхностите и това ще съсипе ламината ужасно бързо. Това е лично мое и непроверено мнение, та ако искаш колега, експериментирай и после сподели впечатления.

Тема "Нестандартен таван в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: