• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
neillmakoli - специалист
Мерси, замислям се за този вариант: флекс с диамантен диск.
сола 180 - специалист
Аз пък мисля, че квадратни или правоъгълни отвори правят тея дето не се справят с кръглите.Много по-малко пушилка ще вдигнеш с кръглия отвор.
Извинявам се ,че пиша след Бога на плочките.Нали знаете?Когато той напише -край.
chapara - майстор
сола 180 написа:
Аз пък мисля, че квадратни или правоъгълни отвори правят тея дето не се справят с кръглите.Много по-малко пушилка ще вдигнеш с кръглия отвор.
Извинявам се ,че пиша след Бога на плочките.Нали знаете?Когато той напише -край.
Е ако пишеш за да се самозадоволяваш,пиши,не ми пречиш.Явно че колегат пуснал темата,няма твоите умения :!: :idea:,а не иска и да вика светило като теб умеещо да прави кръгли отвори :!: ,та за това пита :wink: Аз пак казвам,че отворите трябва да са два 100% задължително,най-вече за да не се мъчи вентилатора.След прорязването на плочите,картона можеш да го доотрежеш със злодейка за ГК :wink: .Освен всичко изписано до тук,всяка декоративна решетка си има борд,който би прикрил неравностите по рязаното :wink:
сола 180 - специалист
Още веднъж се извинявам.
ЧапараООД нали се разбрахме да спазваме добрия тон?
Ако си се познал в тея дето не се справят с кръглите отвори сори не съм имал никого конкретно предвид.

Аз пък мисля, че вентилатор дори не е необходим ако се направят отвори горе и долу.Ама кой съм аз да давам съвети след като бог се е изказал.
Успех на домашния майстор :) .
chapara - майстор
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 11:30 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Със два отвора долу и горе,и може без вентилатор.Все пак става дума за баня ,нали.Правено е ,с красиви декоративни решетки,които не дават възможност да прониква вода.Но поне 20/20 см.

Вторачил си се в моите мнения ,е много хляб трябва да похапнеш,за да .....,поне чети всичко от начло до край,спри беса си ,самовлюбен :wink:
сола 180 - специалист
На мен пък ми писна от параноици.Не съм казал това за без вентилатора да те контрирам а просто изказах и моето мнение.Нали може.
И знай , че не живея за да те следя де пишеш и да се заяждам с теб.Ти си един от многото нищо специално.И само за инфо да знаеш , че като си ял много хляб не означава , че много си умен и способен.
Остани си със здраве.
chapara - майстор
сола 180 написа:
На мен пък ми писна от параноици.Не съм казал това за без вентилатора да те контрирам а просто изказах и моето мнение.Нали може.
И знай , че не живея за да те следя де пишеш и да се заяждам с теб.Ти си един от многото нищо специално.И само за инфо да знаеш , че като си ял много хляб не означава , че много си умен и способен.
Остани си със здраве.
Това е мое цитирано мнение,хайде ч е с еус....,продължаваш да не четеш,а явно не си и хранен пълноценно :?
Leon - специалист
Хубави съвети му давате, но ... забравяте че става въпрос за баня. Човека иска да си поизсуши банята.
1. Къде ще отиде влагата? (ще върти въздуха вътре в банята.)
2. Какво ще стане с гипскартона отвътре не ми се мисли. Жална му майка!

п.п. Иначе идеята е супер. Правил съм го, но в стая. Вентилатора обаче е отгоре, за да може топлия въздух да постъпва отдолу. Щото къф е смисъла да го пращам на тавана?
solo5 - майстор
Leon написа:
няма начин да няма вентилатор в отдушника :-D
neillmakoli - специалист
Leon написа:
Хубави съвети му давате, но ... забравяте че става въпрос за баня. Човека иска да си поизсуши банята.
2. Какво ще стане с гипскартона отвътре не ми се мисли. Жална му майка!

п.п. Иначе идеята е супер. Правил съм го, но в стая. Вентилатора обаче е отгоре, за да може топлия въздух да постъпва отдолу. Щото къф е смисъла да го пращам на тавана?
Именно заради това се замислих тези дни....
Маистора калпазанин които ми прави банята не е грундирал картона от вътре, което надали ще е задравословно ако пробия отвори в него, пък дори и тръбите на парното да минават от там.
Иначе бих сложил вентилатора горе по-лесно ще ми е токоподаването и мисля че ще е по-добре.
  • 1
  • 2

Тема "Отопление от тръбите в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: