Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kireto1 - специалист
След колко години се изду и чамова или талашитена беше :?:
mien - специалист
Талашитена беше и за 4 години се изду цялата,не и обрьщах внимание докато не се разпадна и касата.Изхвьрлих вратата и си купих една от тия завеси за баня и готово.При мен тази врата е преходна от мокрото помещение кам банята и затова мога само сьс завеса.
Margo - напреднал
Някой има ли на лесно сайтове с алуминиеви и PVC врати за баня, да ги видя какви са.Малко грозни ми се струват,а иначе биха ми вършили чудесна работа.
здравеите,искам идея за врата на банята.Касата е метална и е слята с панела.Казаха ми,че немога да я разбия и трябва върху нея да се монтира алуминиевата каса.Проблемът обаче е в това,че мястото се скъсява и вратата остава много тясна-около 50см.Мисля че това е прекалено малко.
miuivaniui - помощник
Точно преди една седмица го минах това упражнение - вземаш един голям ъглошлайф с диамантина (във фантастикото строителното на красно село има 230 мм за 19 лв.) и изрязваш панела по контура на касата. Аз го направих за около 40 мин. но после чистихме една седмица - това е най големия проблем- става ужасен прахоляк, просто не можеш да си представиш че може да има толкова пепел у вас
Теди - специалист
miuivaniui написа:
Точно преди една седмица го минах това упражнение - вземаш един голям ъглошлайф с диамантина (във фантастикото строителното на красно село има 230 мм за 19 лв.) и изрязваш панела по контура на касата. Аз го направих за около 40 мин. но после чистихме една седмица - това е най големия проблем- става ужасен прахоляк, просто не можеш да си представиш че може да има толкова пепел у вас
Или същото, но с диск за метал и режеш само касата :-D
miuivaniui - помощник
Ами не съм сигурен че така ще стане, защото касата е захваната за панела, т.е. не се захваща като дървените и ал. каси а е облечена върху панела и няма как да се изреще само метала. (не знам дали го обясних правилно и дали ме разбрахте)

Тема "Врата за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: