Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
petrov_be - специалист
Благодаря Ви

stillwater :gott:
милене :gott: това което си ми дал сега е съвсем друго нещо(2-те схемички в по-горни постове просто...)
Милен - майстор
Имай впредвид че този тип контактор се намира доста по трудно, поне тука. И на края пак може да отидеш на първия вариант на схемата с двата контактора от която нищо не разбра и те затрудни толкова.

Я кажи какви марки контактори и други електро материали (на кои фирми) се намират по белгийско, да не се хабим да даваме линкове от които няма да имаш полза.
petrov_be - специалист
тук има всичко
General Electric , schneider , Moeller , Siemens , hager , ABB и др.
аз работя с General Electric и hager в повечето случаи
Милен - майстор
Имаш 4 варианта на превключващия контактор - General Electric , Schneider Electric , Moeller , Siemens. Разходисе по магазините и виж какво може да се намери, тогава ще коментираме и вариантите ако не се намира таквоз чудо. Да не забравиш и един двоен автоматичен предпазител 16А. Нощния от схемата го имаш, (бойлерния извод) в нощното табло и не ти трябва допълнителен.
petrov_be - специалист
сега проверих в магазин REXEL с който работя има моделите на
General Electric(32.27 €) , Schneider Electric(57.62€) и Moeller(54.37€) без ДДС
Последна промяна от petrov_be на пон фев 01, 2010 9:31 pm, променено общо 1 път.
Милен - майстор
Това означава че е електронен магазина :) дай един линк да разгледаме
petrov_be - специалист
http://www.rexel.be/
но това е верига из цяла европа и за да влезеш в netstore ти трябва парола
магазина има около 10 клона само в брюксел
ако не ти се ходи до магазина можеш да поръчаш по интернет с доставка до обекта
работи се на кредит до 2 месеца, 1 без лихви , 2 с лихва 2%
кредитите стигат до 20000€
трябва да имаш регистрирана фирма(която да има право да извършва ел. услуги)
Милен - майстор
То хубаво ама не зацепваме ни холандски :? ни френски.

Дано да няма изненади при това онлайн пазаруване. При нас са нещо нормално, харесваш си нещо, поръчваш го и после изненада - не е това което ти трябва - спестена е част от информацията. Друго си е човек да го види и пипне, да сравни едно до друго две конкурентни изделия.
petrov_be - специалист
Милене, това е магазин. Отиваш, гледаш, пипаш и накрая купуваш. По Интернет е опция. Не е задължително да купуваш онлайн.

Тема "бойлерът да работи на дневна и нощна ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: