• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
SHL - специалист
Не че става въпрос за куриоз, но на мен тази снимка ми е от любимите и искам да я пусна тук. Тоя плъшок го подгонихме с едни пружини в мазето на блок в Слатина и ей го на къде излезе. Размерите му бяха почти като на средно голяма домашна котка. :-D

Изображение
Justy - майстор
Стилияне, това канализационна шахта ли е - на нищо не мяза :shock:
SHL - специалист
Да, намира се в Слатина и е на годините на 5-тия Конгрес на БКП. :-D
svetliopi44 - Чирак...
Отврат ... сега няма да обядвам ... :kotz:
Гадост... :wallbash:
shotik - майстор
Такезо е качил тази снимка

Изображение

Къщата е започната през 70-те години на миналия век от един стар машинист на дизели,на когото му казвахме "чичо Мите",беше към 55 г/аз съм бил на 21 г тогава/,целогодишно ходеше с цели обувки и кожена шуба,а във фуражката имаше поне 10 пътни листа,разни бланки от документи ,свързани с влаковете.Който колега пътуваше с него беше задължително помолен да му показва задачите за 5 и 8 клас в учебници по математика,за да може да помага на синовете си .Измъчен човек,отдал се на работа за изхранване на семейството си.По- старите /като мен/навярно си спомнят едни черни пазарски чанти от това време,с такава ходеше на работа ,по цял хляб,буца сирене,лук и др .,ако нямаше човек оставаше да работи и т.н.Знаеше правилниците и докато се е пенсионирал е имал само едно наказание,което по-късно се е разбрало ,че друг го е заслужавал.
Та към 80 г . решил да малтериса къщата и правил това скеле/по думи на мой приятел ,който живее през няколко къщи/,но скоро след това починал,единият от синовете е станал като клошар и живее там ,за другия не се знае къде е .
Ето я и сега ,снимка от 02.01.2010 г,клошара е домъкнал разни боклуци и разхвърлял по двора.

Изображение
Justy - майстор
Нема страшно - майстора ще го изправи с мазилката :cool:
chapara - майстор
Justy написа:
Нема страшно - майстора ще го изправи с мазилката :cool:
Ремонта е направен,обшивките нови,капаците подмазани :lol: :lol:
Justy - майстор
Е, дуунал е ветър - кво толкоз :razz:
alsted - майстор
Днес станах свидетел, как електротехник на смяна, дава наставления на работник, нямащ допирни точки с електротехниката, да се оправя с невъжмостта му да си свърши работата :?
Понеже не идвала оперативна фаза от някъде, та той я дал ...директно. За да се изключи обаче при необходимост, работника да:

1. свали шалтера;
2 да издърпа жицата от предпазителя;
3. да вдигне шалтера.

... и обратно при необходимост ... Ако вземе обаче да обърка последователността последствията са си само за негова сметка :hot2:

Прикачен файл

по нашенски.JPG
по нашенски.JPG (100.22 KиБ) Видяна 7180 пъти
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: