• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
rumeniak - специалист
Здравейте колеги,

През събота ще организирам ходене до строеж в село рударци до София. Първото посещение ще на 06.02.10 г. като сборен пункт за тръгване е в Гео милев на ъгъла на ул Гео милев и Симеонов век до супермаркет фродо в 10 часа. Всички които искат да разгледат са добре дошли без никакви ангажименти. Все пак който иска да дойде моля да ми пише или да ме потърси на тел 0878969373 Прилагам и снимки на това което ще разглеждаме.

Прикачен файл

DSC02854.jpg
DSC02854.jpg (109.83 KиБ) Видяна 14207 пъти

Прикачен файл

DSC02857.jpg
DSC02857.jpg (104.71 KиБ) Видяна 14207 пъти
Илиян Илиев™ - майстор
Не че нещо, ама така изградена и изоставена къща не показва(не говори) нищо. Хубаво е да се разгледа тази къща, но обитаема.

Нали все пак сме наясно, че след всичко останало до нанасянето теглото се увеличава почти още толкова(може би по-малко, ако може да се избегне външната и вътрешна мазилка), а след евентуално нанасяне на семейство има разни там вътрешни температури за мерене.
torbalan - Дървен философ
интересно е да се види...
но то и от снимката личи, че е изработено много точно...

другото - довършителни работи...
Martin.P - специалист
Не знам дали става дума за същата технология, но тук в подробности може да проследите изграждането на подобна къща - http://sskuka.blog.mk/
rumeniak - специалист
1. Къщата не е изоставена.(незнам защо така реши)
2. Предлагам да видите първо тази, а пък после и готовите
3. На този етап най-добре се виждат предимствата и недостатъците(ако има такива)
4. Ела и виж, после ще обсъждаме
kuuuuuul - майстор
За съжаление Сърбите а по край тях и Македонците винаги са били по напред от нас :sad:
PIP - майстор
kuuuuuul написа:
За съжаление Сърбите а по край тях и Македонците винаги са били по напред от нас :sad:
:? много лесно се впечатляваш.

Освен, ако е на половин цена на 'традиционното' строителсво аз не виждам нито едно предство от тази технология.
rumeniak - специалист
Само пропуснах да ви кажа че аз ще ви закарам до там и ще ви върна обратно кой където иска и с нас ще има инженер на който може да зададете всичките си въпроси.
mitaka_vk - специалист
Аз съм много навит, но за съжаление тази седмица няма да мога да присъствам на мероприятието. Интересът е изцябо за мен и за нещата които смятам че вогат да се направят с тази система. Може би по нататък ако има желание да се пвтори мероприятието.
rumeniak - специалист
Нещо няма много желаещи... Каня всички желаещи да разгледат да пипнат и да чуят. Ходенето е изцяло за моя сметка с мой транспорт +подарък DVD със снимки. Дори да не можете да строите елате да видите само от любопитство дето се казва. Хайд малко по смело де.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Тема "Нагледно къща от изолиращ оставащ кофраж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: