Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ttttttd - специалист
Видях колега,сега ми стана ясно що на моя приятел му взеха 70 000хиляди за неговата инсталация.Интересува ме търбите които ползваме масово можели да се ползват с тези накрайници.Примерно само за екстремни места където няма да има достъп в последствие.Мисля че ще бъде добре човек да се подсигори,щом са толкова надежни.Инвестицията ще бъде напълно оправдана.
LazarGanev - "Велик майстор"
ttttttd написа:
Видях колега,сега ми стана ясно що на моя приятел му взеха 70 000хиляди за неговата инсталация.
Това заедно с къщата и двора ли?
ttttttd - специалист
Не колега,става въпрос за хале над един декар.Разделено на две,половината шоурум и магазин другото склад.И постройка на 4 етажа над него.Соларни батери 9бр и газов котел.Всичко е автоматизирано и доколкото знам май има и опция за произвеждане на електричество.Но нее действаща.Ако имате интерес мога да разпитам по обстойно.
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, не благодаря, вярвам, щом е за такава площ. Въпроса ми имаше и малко заигравка, защото си сложил три нули повече :) . Не разбрах за кои накрайници питаш, но на труднодостъпни места е добре да се ползват пресфитинги, които са най-сигурни.

Тема "За снадките?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: