• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
zillius - специалист
Моля ви, кажете ми какъв десен плот да си взема за кухнята,както и гръб разбира се?Цвета на кухненските шкафове е зебрано марбела на Орма.Дайте ми съвет ,че от много гледане ,на мен вече са ми едни и същи и не знам кой се връзва на цвета на шкафовете и кой не.Ето линк към цвета на шкафоветеhttp://www.rosi.bg/pdch-ploskost-zebran ... -1771.html
ebahti - майстор
хора разни ,вкусове много.......що не си вземеш такъв който на теб да ти харесва??? :wink:
mim - специалист
на шареното зебрано някакъв равен цвят

зависи и от материала, който мислиш да слагаш, дали ще е камък, фаянс, метал, стъкло... и т.н.
Fortune - специалист
zillius написа:
Моля ви, кажете ми какъв десен плот да си взема за кухнята,както и гръб разбира се?Цвета на кухненските шкафове е зебрано марбела на Орма.Дайте ми съвет ,че от много гледане ,на мен вече са ми едни и същи и не знам кой се връзва на цвета на шкафовете и кой не.Ето линк към цвета на шкафоветеhttp://www.rosi.bg/pdch-ploskost-zebran ... -1771.html
Дааааааам. И моята кухня е зебрано и бях в дилема, ходих с парче от зебраното и го налагах на най различни плотове, най-много ми хареса в комбинация с венге, взех нещо подобно - на Шелман с по-тънка шарка, имат и гръбче такова. Като цвят ми хареса, но ако сега я правя - НИКОГА тъмен плот!
Бих заложила на бяло или по-скоро слонова кост.
Fortune - специалист
zillius написа:

Прикачен файл

Зебрано кухня 4.jpg
С бяло...
Зебрано кухня 4.jpg (63.58 KиБ) Видяна 5471 пъти
zillius - специалист
А защо няма да сложиш пак тъмен плот.На мене пода в кухнята ми е тъмен дъб(ламинат) ,а шкафовете на кухнята са ми светли,та затова си мислех,че плота би било хубаво да е по-тъмен.Като се замисля обаче слоновата кост или нещо кремаво също би било хубаво,а? :?
Fortune - специалист
zillius написа:
А защо няма да сложиш пак тъмен плот.На мене пода в кухнята ми е тъмен дъб(ламинат) ,а шкафовете на кухнята са ми светли,та затова си мислех,че плота би било хубаво да е по-тъмен.Като се замисля обаче слоновата кост или нещо кремаво също би било хубаво,а? :?
Който чисти той ще каже.
zillius - специалист
Да използвам темата си и да попитам ,знаете ли с какво да намажа плота след като се изреже отвора за мивката,за да се получи импрегнация и да не мухлясва там.
Iliev Labs - специалист
Гъша мас.
Това знам от Емо Врачанския.
Тои слагаше и на ламината, да не скърца.

А иначе и Ебахти знае чалъми.
Дано да се включи в темата.
Знам че слага некакви модерни, силиконови, антибактериални и ароматизирани.
zillius - специалист
Като гледам никой не иска да сподели ноухау,та си мисля че със санитарен силикон може и да се получи работата!
  • 1
  • 2

Тема "Подходящ десен за кухненски плот!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: