• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lz1wvm - специалист
7-ма година го карам с безшевни 3/4 цола скара,а над горивната камера,допълнително 3 колектора по 2 сантиметра.
kretio74 - специалист
mityom написа:
успех давай снимки като го почнеш и най-вече на скаратас водна риза, че и аз така съм решил, макар че ме притеснява дали ще изкара много щото тая жар ми се струва, че много бързо ще "изгори", изтъни дъното и ще протече - да казват по-компетентните
то за нагодина ще го ползвам само да се поотопли и го почвам обещавам да кача снимки
lz1wvm - специалист
Тръбите ги прави от задната част,към вратичката.По лесно се чисти пепелта. :wink:
filmatoplo - майстор
Сега се сетих , котела от който са взети мерките също съществува и работи добре с въглища (гори по кофа на ден )-също без помпа но е с долна развръска на тръбите а първия дето ние го заваряхме е с топло разпределение по тавана . :wink:
kretio74 - специалист
filmatoplo написа:
Сега се сетих , котела от който са взети мерките също съществува и работи добре с въглища (гори по кофа на ден )-също без помпа но е с долна развръска на тръбите а първия дето ние го заваряхме е с топло разпределение по тавана . :wink:
не съм точно какво е долна и горна развръзка
:?
kretio74 - специалист
и друго при мен ще е 100% с помпа защото мисля да правя парното с авторадиатори като духалки
  • 1
  • 2

Тема "Моля ви за формула за изчисляване на котел на твърдо гориво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: