Проявете вашата изобретателност.
mario-borisov - специалист
здравейте имам едно развалено автомобилно СД та измислете какво мога да си направя от частите му ?
mladkal - майстор
mario-borisov написа:
здравейте имам едно развалено автомобилно СД та измислете какво мога да си направя от частите му ?
здравей!
Можеш да си направмиш едно НЕразвалено автомобилно СД. Намери му кахъра и го отстрани.
Втори вариант е да го подариш на някой, който се чопли по подобни неща и да си го поправи.
Трети вариант е да чакаш оферта тип "зелена цена" за ново и работещо СД.
Желая късмет
ilbratoev - помощник
Зравейте !
Имах същата дилема като теб - какво да го правя ? Свидеше ми да го изхвърля тъй като е "clarion" и e стабилна марка и гарантирано не беше менте тъй като съм го купувал от Норвегия.Прецака му се оптиката и ми искаха 130лв за новата,видяха ми се много и си реших проблема по-безболезнено, а именно купих си fm трансмитер.Цялата работа-28лв с картата памет.От тогава си реших проблемите с музиката в колата - от компютъра на картата каквато музика искаш , не ти трябват антишокове, не се нервиш на надрани дискове.Единственното което ти трябва е радиото да работи и стабилни колони

P.S. Всичко това естественно ако марката си заслужава
stiv1961 - майстор
Пусни го в раздел ,,Подарявам"и дано аз съм първия кандидат
мога ли примерно да му сваля някакси усилвателя и да го използвам ?
sstefanov - майстор
Не казваш кое точно му е развалено.
чесно да кажа и аз незнам даде ми го един приятел. като му подам захранване и му завържа колонка и започва да пръщи и като започна да го осилвам и пръщенето се усилва.

п.п. забравих да кажа че дисплея му свети само червено и нищо непоказва.
SuB^ZerO - специалист
Здравейте колеги. И аз имам подобен проблем -CD със поразен четец (за поправка ми искат колкото струва ново CD ) .Моето е едно LG и идеята ми е да направя чрез механизма за изваждане на диска едно "по-различно" пепелниче което да се изважда при натискане на копчето. Въпросът е че не зная КАК ? :) Поздрави.
Иван Златев - специалист
SuB^ZerO написа:
Здравейте колеги. И аз имам подобен проблем -CD със поразен четец (за поправка ми искат колкото струва ново CD ) .Моето е едно LG и идеята ми е да направя чрез механизма за изваждане на диска едно "по-различно" пепелниче което да се изважда при натискане на копчето. Въпросът е че не зная КАК ? :) Поздрави.
Колега идеята ти е хубава но по същия начин можеш да го ползваш и като поставка за чаша :wink: а за направата му можеш да ползваш ЦК ключе на 3 степени не съм го обмислял просто в момента ми хрумна ... успех дано да съм ти помогнал с нещо :drinkers:
mladkal - майстор
SuB^ZerO написа:
Здравей.
В този сайт някъде имаше подобна тема и раелизацията му само че от компютърно РС. Ако се поровиш ще намериш и ще схванеш как и каква е идеята.
Желая късмет и успехи.

Тема "развалено авто СД" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: