• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Милен - майстор
alsted написа:
*неръждавейка *
Тя и нераждавейката не е това което беше. Правят ги от все по тънка ламарина и пак не е гаранция че няма да се сцепи някой шев.
alsted - майстор
Масовото производство наистина е от тънка ламарина, но винаги може да се поръча. Относно шевовете - до колкото знам решаващо е "бомбирането" на дъната.
shadowman - майстор
В крайна сметка взех Edesa 750N и вече е тестван, тепърва ни предстои да видим как ще се представи и колко ще ни е сметката за февруари, че стария бе ламя, а тоя го водят икономичен.
илко илиев - специалист
с едеса 100литров съм от 5години и съм доволен.дано и при теб да стане така да си доволен.
asen4o - специалист
моя бойлер е на Доминатор и за сега имаше един дефект, сменяхме му една тръбичка , която беше пластмаса и от топлатра вода се бе огънала, сега вече е медна и няма проблем.др проблеми за сега не е създавал.
Милен - майстор
Искаш да кажеш VICOM - Хасково модел Доминатор :wink:

Новия ми Дипломат даде втори дефект за 2 месеца :-D Първия беше прокапало уплътнение още при пълненето му с вода, а вчера му прегоряха кабелните обувки на нагревателя. Тъпите варненци сложили евтини китайски накрайници. Единия кабел беше се запалил и прегорял напълно. :-D
vesel - специалист
Ето бойлер Дипломат на една година, като нагревателя му не е пускан никога. Работи само на серпентина. Как ли е от вътре не ми се мисли
Изображение
Милен - майстор
Вътре е емайлиран (може би :lol:)

и моя още като го отворих от кашона си имаше лека ръжда по фланеца :-D
  • 1
  • 2

Тема "Бойлер?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: