Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
iveliks - специалист
Някой ползвал ли е паркети от тази фирма .Дайти някъкво мнение за качеството на паркета
parketmilanov - специалист
Добри Паркети , на разумна цена ....
Коректна фирма ...аз съм доволен от сътрудничеството си с нея.
няма нещо което съм взел да ме е подвело .
iveliks - специалист
да колега относно цената е така имат доста добри цени на продуктите им незнам като качество на паркетините как са дали имат правилна геометрия в това отношение питам как са .Благодаря за мнението
ами това исках да кажа с малко думи че качеството си отговаря на цената...добра геометрия , добра селекция отговаряща на кач.в рамките на нормалнота сухота,е Не е като коркос сливен , но е на половина на цената ..........:)
Gamma - специалист
Аз от там повече ламинат няма да си взема.
За една година 70 квадрата ламинат се изметна неистово и се наложи да го сменяме. И аз и съседа, който беше купил от същото място. Според "специалистите" в магазина имало влага отдолу. Казаме им: "Ок. Идвате махате паркета и замервате влажността. Ако е както трябва сменяте за ваша сметка." Не се навиха...
Gamma-не защитавам никого само казвам лично мнение-
паркет независимо ламиниран или масивен не се надува защото е некачествен.в 99,9999 от случаите на надуване на паркет или ламинат е от налична или придошла влага.дали от замазката , дали някъде от тераса трегер ...без значение .а това как са реагирали .всеки си знае и си определя фирмената политика.аз за мен знам , паркет независимо дали е ламиниран от 10лв.или масивен от 200 лв за м2 не монтирам преди да съм измерил влагата на замазката /фирмена политика/
от мен туй ! :)
solo5 - майстор
Gamma, не сложихте ли найлон под подложката на ламината :?

Тема "Мнения за паркети от Паркетен Свят" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: