• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
dundurma - специалист
sladi4kia написа:
Никой ли не знае как може да ми се помогне??А си мислиех,че много специалисти има в този сайт...............
ей тука си в грешка.....специалисти няма-има хора с голям житейски и майсторски опит.
момчетата и момичетата помагат кой с каквото може-без пари
специалиста,може и да ти свърши НЯКАКВА работа-иска лев
ArturDent - Почти Безобиден
sladi4kia написа:
Ето сайт за снимките http://sladi4kia.snimka.bg/automobiles/audi.365430
И къде точно ще правиш замазка,мазилка и т.н. на това AUDI комби?
А къде му е терасата ? Че и два пъти си пуснал снимките!
sladi4kia - напреднал
Ами освен аудито и снимките на проблемното място са си там.Всички ги видяха,само ти не можеш.Не знам как стават при теб нещата.
sladi4kia - напреднал
Ако не е толкова сложно мога и аз сам да си го направя.За това и пуснах тема тук.Ако не исках да се занимавам аз досега да съм намерил някой който да свърши работата.Исках да ми кажете какви варианти има за да се оправи.Аз вече щях да си мисля нататък дали сам да се справя или майстор да викам.То на днешно време всеки е майстор.Докато ги има Практикер,Бриколаж и Алати всеки е майстор.А не става да си завършил техникум по селско стопанство и да си майстор на замазски,мазилки,зидария,заварчик,водопроводчик,токаджия и какъв ли не.
jakuzi - специалист
Ако не те затруднява опитаи следното:под ламарината на снадката между стените положи хидроизолационна лента,в баните например по този начин доста е сполучливо.
ArturDent - Почти Безобиден
sladi4kia написа:
Ами освен аудито и снимките на проблемното място са си там.Всички ги видяха,само ти не можеш.Не знам как стават при теб нещата.
Да и аз ги видях, но...
Идеята е като искаш помощ да се постараеш да дадеш всичко от себе си, например така :

Изображение
sladi4kia - напреднал
Ами ето и снимков материал има вече,но никой не се наема да ми каже как може да се справя с тази гадост.
  • 1
  • 2

Тема "кажете как да се справя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: