Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте от Козлодуй съм и моля всички майстори в този хубав форум за съвет. Наскоро си купих гараж в центъра и искам да го постегна за да си направя сервиз ( поканени сте ако живееете тук ) бихте ли ми дали съвет за тавана как да го стегна и малко стените да поосвежа. Ще приема всички добри съвети благодаря и успех на хубавият сайт.

Прикачен файл

IMGP0456.JPG
малко е позанемарен
IMGP0456.JPG (82.9 KиБ) Видяна 4459 пъти

Прикачен файл

IMGP0457.JPG
има тук там да се пипне
IMGP0457.JPG (115.29 KиБ) Видяна 4459 пъти

Прикачен файл

IMGP0458.JPG
IMGP0458.JPG (85.63 KиБ) Видяна 4459 пъти
Osiris - специалист
Лоша работа и слънце напича вътре :lol:

Сега по въпроса аз бих взел метални профили нареждаш ги на 40 см един от друг обикаляш ги по стените с бетонен трегер отгоре слагаш ПДЧ/МДФ или там каквито искаш плоскости отгоре фибран и най отгоре битум фибрана е важен за да не ти кондензира през зимата
а под профила може да изолираш с вата и гипс картон за да е по пригледно :wink:
Гост
според мен най-добре, излей бетонова плоча, и сложи после някакъв покрив (обикновенни керемиди; ламарина и др.) Другия вариант е да се мъчиш с някякъв окачен таван, ама докато му направиш топло и паро изолация, може да ти излезе и по скъпо. Лошото на бетона е че става малко по бавно, но при добро желание, можеш да го направиш вечно.
masteradmin - майстор
Не ми казвай че това си го купила :) А и датата си я бива :)
Anonymous написа:
според мен най-добре, излей бетонова плоча, и сложи после някакъв покрив (обикновенни керемиди; ламарина и др.) Другия вариант е да се мъчиш с някякъв окачен таван, ама докато му направиш топло и паро изолация, може да ти излезе и по скъпо. Лошото на бетона е че става малко по бавно, но при добро желание, можеш да го направиш вечно.
Като гледам.. не ми се вярва да издържът стените на бетонова плоча.. ще трябват трегери и за това мисля че варянта на Озирис е по добър
Стефан - майстор
Колеги, и аз съм от Козлодуй, но такова нещо по центъра не съм видял. Опитах да се свържа с Мая, но тя явно невлиза във форума. Чудя се защо е писала изобщо. Със сигурност бих и помогнал, но уви!

Тема "Моля за съвет имам проблем." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: