• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте колеги!
Искам да питам правилно ли е свързано и ако има и по-лесен начин моля за коментар!
При положение че кабелите идват от горе трябва ли да заобиколят предпазителите или може да минат под тях?

Прикачен файл

to11_1_2 [640x480].JPG
to11_1_2 [640x480].JPG (43.2 KиБ) Видяна 4737 пъти

Прикачен файл

1-2.JPG
1-2.JPG (10.05 KиБ) Видяна 4737 пъти
Милен - майстор
Под тях, над тях все тая, действаш както ти е удобно само схемата да е правилна. Схемата ти е много малка и не се разбира, дай я в по едър план.
ne e pravilna vsicki ishodqsti nuli, kim siotvetnite tokvi krigove trqbva da minat prez defektnotokovata zashtita
stefan_gb - специалист
aydin написа:
ne e pravilna vsicki ishodqsti nuli, kim siotvetnite tokvi krigove trqbva da minat prez defektnotokovata zashtita
Дрън - дрън , я не пиши и си стои мирно!
pif4o - специалист
aydin написа:
Аз дето не разбирам толкова вече знам че не е така :) ама смея ли да се обадя да не се изложа :) Иначе Милен на много неща ме научи, да му Благодаря използвам момента :)
yazka - помощник
Схемите на двете табла са различни кое е вярно и и увеличи. Зада избегнеш преплитане на проводниците обърни предпазителите и дефекнотоковите защити.
Gadnyara - специалист
pif4o написа:
aydin написа:
Аз дето не разбирам толкова вече знам че не е така :) ама смея ли да се обадя да не се изложа :) Иначе Милен на много неща ме научи, да му Благодаря използвам момента :)
Е, как нападате човека с латиницата: не е прав само в първите си три думи, като е казал "не е правилна"! В първия момент аз също се заблудих в разводката на нарисуваните проводници!
Иначе двете схеми са идентични...и правилни. Сигурно едно Vigi за бойлер не е излишно, но пък може и да не е предвиден такъв консуматор.
sasooooooooo - "специалист"
Виж тук какво съм прикачил.
Входящата Нула в ДТЗто я подвързваш в ляво, а изходящата фаза директно от долу с гребен към групата.
Нулите и Земите - под предпазителите, Фазата около тях.
Всичко, което е извън ДТЗ групи го слагаш веднага след Главен прекъсвач, за по-лесно.
Успех.
Възможно ли е макс. размер на снимката да е 256кб. или аз нещо не виждам добре!!
Как мога да е намаля снимката като тя е над 2мб.
В тоя сайт даже и PDF-и не могат да секачват!!! Изумен съм!!
Имам предложение да се закрагли поне на 200кб. :lol:
Милен - майстор
Остави ти предложенията :lol: качи снимките в пълен размер например тук http://picbg.net/login.php после даваш линк към тях и си готов.

Да не говорим че има и такава тема с нагледни обяснения как се качват снимки http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=5265

PDF можеш да качиш като го архивираш, RAR формат например се качва без проблеми.
  • 1
  • 2

Тема "Ел.табло - правилно ли е свързано!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: