mita6kiii написа:Колеги на крачка съм да си взема като вашите машини(12ldc).Mоля ви за повече отзиви ,особено след като сте ползватели.Каквото и да споделите за мен ще е от полза.Искам да го сложа в 18кв.м. западна стая с вътрешна изол.Как се представиха машините ви в големия студ?бих казал перфектно
mita6kiii написа:Колеги на крачка съм да си взема като вашите машини(12ldc).Mоля ви за повече отзиви ,особено след като сте ползватели.Каквото и да споделите за мен ще е от полза.Искам да го сложа в 18кв.м. западна стая с вътрешна изол.Как се представиха машините ви в големия студ?Mашинките са чудни само да можеш да намериш кат нашите дето очото им е в средата че ся новите модели очото е в дясно и пластмасата на вътрешното тяло много афиф ми се гледам. Иначе пък топлят добре немам оплакване, видат зор около -1 -2 0 +1 градус с мъгла и голяма влага вън, често спират за да разскрежат макар че видимо по външното тяло нема кои знае ква скреж. За сметка на тва пък спират за много кратко моя за 3-4 мин и пак е на плантацията
И като взимаш спокоино можеш да не се ограничаваш само с една марка
хубаво е да знаеш че фуджи, фугжицу и дженерал са едно и също нещо което и от тях да вземеш за цената си от около 1200-1300 инверторна 12ка ще си много доволен.
E така ще гледаш да изглежда вътрешното тяло http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... G%26um%3D1